A Arya group Etkin Üye 9 Ocak 2024 #1 merhaba kolay gelsin saygı değer meslek büyüklerim ben bu sistemde kolon oturtamıyorum yardımcı olur musunuz Ekli dosyalar kolon önerisi.cde kolon önerisi.cde 8.6 MB · Görüntüleme: 15
merhaba kolay gelsin saygı değer meslek büyüklerim ben bu sistemde kolon oturtamıyorum yardımcı olur musunuz
Rıdvan TURAN Kıdemli Üye 9 Ocak 2024 #2 Arya group' Alıntı: merhaba kolay gelsin saygı değer meslek büyüklerim ben bu sistemde kolon oturtamıyorum yardımcı olur musunuz Genişletmek için tıkla ... kolon oturtamıyorum derken? mimariye göre kolon yerleşimi yapamıyorum diyorsanız mimari projenizi paylaşınız. bu şekilde yardımcı olmaya çalışalım.
Arya group' Alıntı: merhaba kolay gelsin saygı değer meslek büyüklerim ben bu sistemde kolon oturtamıyorum yardımcı olur musunuz Genişletmek için tıkla ... kolon oturtamıyorum derken? mimariye göre kolon yerleşimi yapamıyorum diyorsanız mimari projenizi paylaşınız. bu şekilde yardımcı olmaya çalışalım.
A Arya group Etkin Üye 10 Ocak 2024 #3 buyrun rıdvan bey Ekli dosyalar kolon mimari altlıklı.cde kolon mimari altlıklı.cde 3 MB · Görüntüleme: 18
Rıdvan TURAN Kıdemli Üye 10 Ocak 2024 #4 Arya group' Alıntı: buyrun rıdvan bey Genişletmek için tıkla ... pencere ve kapılar belli değil