Hüseyin Yalçın
Etkin Üye
kolonlarda B uyarısı alıyorum.. çözüm olarak kiriş rijitliklerini düşürdüm ne kadar düşürsemde çözemedim yardımcı olabilirmisiniz ??
Hüseyin Yalçın:y088hjfs' Alıntı:kolonlarda B uyarısı alıyorum.. çözüm olarak kiriş rijitliklerini düşürdüm ne kadar düşürsemde çözemedim yardımcı olabilirmisiniz ??
Merhaba,Hüseyin Yalçın:5qg8fle6' Alıntı:kolonlarda B uyarısı alıyorum.. çözüm olarak kiriş rijitliklerini düşürdüm ne kadar düşürsemde çözemedim yardımcı olabilirmisiniz ??
Hüseyin Yalçın":2kqns7im' Alıntı:o bilgilerin dışında bilgi lazım bana. mesela kiriş rijitliklerini azaltmakta kolon B uyarısını gideriyor ama bu çözümde olmadı..
sahinsukru":xbagcgyh' Alıntı:Hüseyin Yalçın":xbagcgyh' Alıntı:o bilgilerin dışında bilgi lazım bana. mesela kiriş rijitliklerini azaltmakta kolon B uyarısını gideriyor ama bu çözümde olmadı..
Hokus pokus...
2m proje":hsm307j9' Alıntı:sahinsukru":hsm307j9' Alıntı:Hüseyin Yalçın":hsm307j9' Alıntı:o bilgilerin dışında bilgi lazım bana. mesela kiriş rijitliklerini azaltmakta kolon B uyarısını gideriyor ama bu çözümde olmadı..
Hokus pokus...
Şükrü abi, unutmayalım birde Abra Kadabra vardı