Fiyat listeleri 10 Ocak 2025 tarihine kadar geçerlidir.

V11.13 kullanıma sunulmuştur.

Konsollarda firkete

Merhaba, konsol döşemelerde konsolun kısa yönünde konsol donatısı değil de altta üstte fi12lik donatı ile tasarım yapmak istiyorum, ustalar 12lik donatın firkete şeklini alırken kırıldığını söylüyor, bu şekilde tasarım doğru olur mu?

Program açısından döşeme donatı tiplerini değiştirmeniz sehim ve döşeme kalınlık kontrollerini değiştirir.
Konsol döşemelerde donatı tipi konsol (firkete) olarak belirlenmelidir.
1698744432832.png

Merhaba. Bu konuda arşivimdeki 17 Aralık 2012 tarihinde TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Diyarbakır Şubesi'nde Sayın Prof. Dr. Kadir Güler Hoca tarafından verilen "Betonarme Elemanlarda Donatı Düzenleme İlkeleri" seminerinin notu bir dosya paylaşım web sitesine yükledim. Linkini aşağıda belirttim. Bu notun 50. sayfasında konsol döşemelerde donatı düzenlenmesi hakkında bilgi var. İncelemenizi tavsiye ederim.
Bu web sayfasının linki:
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Merhaba. Bu konuda arşivimdeki 17 Aralık 2012 tarihinde TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Diyarbakır Şubesi'nde Sayın Prof. Dr. Kadir Güler Hoca tarafından verilen "Betonarme Elemanlarda Donatı Düzenleme İlkeleri" seminerinin notu bir dosya paylaşım web sitesine yükledim. Linkini aşağıda belirttim. Bu notun 50. sayfasında konsol döşemelerde donatı düzenlenmesi hakkında bilgi var. İncelemenizi tavsiye ederim.
Bu web sayfasının linki:
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Transfer süresi bitmiş. Yeniden açabilir misiniz?

Geri