V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

kullanıcı talepleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GKöse
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GKöse

Etkin Üye
ekli ekran görüntüsünde görüleceği üzere, levha kaplama arşivinde sadece trapez ve eğrisel saç var, baklava dilimli, gözyaşı desenli düz saç kaplamalar da arşive eklenmeli, bu çalışma için yarın canlı sunumda görseli kurtarmak adına merdiven basamaklarını trapez saç ile kaplamak zorunda kaldım, sadece yük tanımı olsa mesele yok, ama canlı sunum söz konusu olunca gerçeğe en yakın model ve elemanlarına ihtiyaç duyuluyor, gereğinin yapılmasını ümitle bekliyorum, iyi geceler herkese...Ekran görüntüsü 2025-10-15 223908.png

Merhaba Güray bey;

Öncelikle kaplama menüsü çatı ve cephe kaplaması için özelleştirilmiş bir kaplama elemanı, görsel olarak yine de kullanmak isterseniz ekran resminde işaretlediğim Materyal kısmından çelik döşeme materyalini değiştirerek istediğiniz görseli elde edebilirsiniz.

Ancak döşeme ve merdiven basamağı gibi elemanlarda Döşeme menüsü altındaki Metal Döşeme elemanını kullanmanız uygun olacaktır. yine bu elemanda da kaplama materyalini değiştirerek istediğiniz görseli elde edebilirsiniz.

Saygılarımla.

1760559429471.png

Merhaba üstadım, yine Hızır acil servis gibi yetiştiniz, sabah deneyeceğim, programa adapte olana kadar sizleri biraz meşgul edeceğim, şimdiden teşekkürlerimi sunarım, iyi geceler.

Geri