F ferdi25 Üye 19 Kas 2020 #1 Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. İM_BOZDEMİR_STATİK19_11-13_10.ide10.html
F ferdi25 Üye 19 Kas 2020 #2 Re: KULANICI TANIMLI YÜKLEMELER RAPORDA GÜZÜKMÜYOR TEMEL İÇİN 1.6G+1.6Q+1.6H VE PERDEYE 0.9 G +1.6H YÜKLEMESİ YAPTIM AMA RAPORDA GÖZÜKMÜYOR
Re: KULANICI TANIMLI YÜKLEMELER RAPORDA GÜZÜKMÜYOR TEMEL İÇİN 1.6G+1.6Q+1.6H VE PERDEYE 0.9 G +1.6H YÜKLEMESİ YAPTIM AMA RAPORDA GÖZÜKMÜYOR
Levent Özpak Administrator 20 Kas 2020 #3 Re: KULANICI TANIMLI YÜKLEMELER RAPORDA GÜZÜKMÜYOR ferdi25:39y7ohyi' Alıntı: TEMEL İÇİN 1.6G+1.6Q+1.6H VE PERDEYE 0.9 G +1.6H YÜKLEMESİ YAPTIM AMA RAPORDA GÖZÜKMÜYOR Genişletmek için tıkla ... Merhaba, Eklediğiniz projede tanımlanan yükleme kombinasyonları için "Zemin gerilmesi kontrolünde kullan" satırı işaretlenmemiş. Bu satır işaretlendiğinde Yüklemeler ve Kombinasyonlar raporunda kontrolün yapıldığına bilgi verilecektir. Ayrıca projenizde H yüklemesi için bir yatay yük tanımlanmamış. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Not: Kuranglez perdelerinin altına radye yerine kat döşemesi tanımlanmış. İyi çalışmalar Ekli dosyalar T_b_k_1.png 25.5 KB · Görüntüleme: 369 y_k_r_1.png 23.2 KB · Görüntüleme: 368 H_yük.png 51.2 KB · Görüntüleme: 368
Re: KULANICI TANIMLI YÜKLEMELER RAPORDA GÜZÜKMÜYOR ferdi25:39y7ohyi' Alıntı: TEMEL İÇİN 1.6G+1.6Q+1.6H VE PERDEYE 0.9 G +1.6H YÜKLEMESİ YAPTIM AMA RAPORDA GÖZÜKMÜYOR Genişletmek için tıkla ... Merhaba, Eklediğiniz projede tanımlanan yükleme kombinasyonları için "Zemin gerilmesi kontrolünde kullan" satırı işaretlenmemiş. Bu satır işaretlendiğinde Yüklemeler ve Kombinasyonlar raporunda kontrolün yapıldığına bilgi verilecektir. Ayrıca projenizde H yüklemesi için bir yatay yük tanımlanmamış. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Not: Kuranglez perdelerinin altına radye yerine kat döşemesi tanımlanmış. İyi çalışmalar