Yasin TEZEL Uzman Üye 8 Eki 2024 #2 Yazdığınız hata kurulum hatası değil. Kilit hatası. Programı çalıştımadan önce doğru versiyona ait kilidi takıp ışığının yandığından emin olun. Eğer deneme versiyonunu kullanmak istiyorsanız. Deneme programını indirin. Orjinal versiyon kurulumlar kilitsiz çalışmayacaktır. Yardım sayfasında anlatılan yöntemleri deneyiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Yazdığınız hata kurulum hatası değil. Kilit hatası. Programı çalıştımadan önce doğru versiyona ait kilidi takıp ışığının yandığından emin olun. Eğer deneme versiyonunu kullanmak istiyorsanız. Deneme programını indirin. Orjinal versiyon kurulumlar kilitsiz çalışmayacaktır. Yardım sayfasında anlatılan yöntemleri deneyiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
T trhn47 Yeni Üye 9 Eki 2024 #3 ıdecad deneme surumu yukledım ama komutlar kullanılamıyor yardımcı olabılır mısınız
Yasin TEZEL Uzman Üye 9 Eki 2024 #4 Yeni proje açtınız mı? Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Sorun devam ederse ekran görüntüsü paylaşır mısınız?
Yeni proje açtınız mı? Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Sorun devam ederse ekran görüntüsü paylaşır mısınız?