V11'i Online Satın Alın

Kuyu Temel

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan M.atalay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

M.atalay

Yeni Üye
Arkadaşlar herkese kolay gelsin.

Arkadaşlar projemde radya temel mevcut. Fakat asansor perdelerinin kotunu düşürmem gerek. Radyo döşemeyi döşeme boşlugu komutuyla yırtıp asansor perdesını aşagıya ındırıyorum. Fakat Asansor perdelerının altına tekrar ayrı bı radyo doşeme cizdigimde. Temel hem farklı çalışmış oluyor hemde perdelerın altındakı radyo doşeme kurtarmıyor. Bunun cozumu olarak asansor perdelerının etrafındakı yırtıgı kuyu temellemı çevrelemem gerekır. Eger cozum yolu boyle ıse kuyu temelı nasıl uygulayacagımı kısaca anlatırsanız çok sevınırım.

Radye temelde asansor cukuru cevresine düşey bir yapı elemanı modellemek gerekir. Bu düşey bir radye plak, yada ampatmansız sürekli temel kirişi olabilir. Programın elverdiği üzere, 150-160cm yüksekliğinde ampatmansız sürekli temel girip,asansör çukuru kotunada bir düşük radye döşeme modelleyerek istediğiniz sonucu elde edebilirsiniz,ancak kirişsiz radye ile kirişli radye kombinasyonu bir arada kullanıldığından analiz motoru buna imkan verir mi ide yetkililerinden bilgi almanız gerekir.

G.KOSE

M.atalay:3rxf2j6t' Alıntı:
Arkadaşlar herkese kolay gelsin.

Arkadaşlar projemde radya temel mevcut. Fakat asansor perdelerinin kotunu düşürmem gerek. Radyo döşemeyi döşeme boşlugu komutuyla yırtıp asansor perdesını aşagıya ındırıyorum. Fakat Asansor perdelerının altına tekrar ayrı bı radyo doşeme cizdigimde. Temel hem farklı çalışmış oluyor hemde perdelerın altındakı radyo doşeme kurtarmıyor. Bunun cozumu olarak asansor perdelerının etrafındakı yırtıgı kuyu temellemı çevrelemem gerekır. Eger cozum yolu boyle ıse kuyu temelı nasıl uygulayacagımı kısaca anlatırsanız çok sevınırım.
Asansör kuyusu altına temel tarifi hakkında bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

İyi çalışmalar

kuyu temel deki kademe sayısı bodrum katsayısımı,kuyu temel kademe yüksekliği kat yüksekliği mi dir,ve minimum kuyu temel kademe genişliği ne olmalıdır beni bilgilendirebilirmisiniz

Geri