Güncel Fiyatlar ile Online Satın Almak için Tıklayınız

MERDİVEN ANALİZİ ve FİBER MODEL DONATI DİZAYNI

MERHABA DEĞERLİ ARKADAŞLAR.PAYLAŞTIĞIM GÖRSELDE İKİ AYNI MERDİVEN AMA ANALİZ SONUCUNDA FARKLI DEFORMASYON SONUCUYLA KARŞILAŞIYORUM BUNUN SEBEBİNİ DEĞERLİ FORUMDAKİ ARKADAŞLAR İZAH EDEBİLİRMİ. 2. SORUM KOLON/KİRİŞ/PERDE TAŞIYICILARINI GEREKEN DONATIYI FİBER MODEL YÖNTEMİ İLE ÇÖZÜMLÜYORUM,TASARIMI ANALİZ YAPTIĞIM ZAMAN KOLONLARDA FİBER MODEL KULLANILARAK KOLON BETONARMESİ HESAPLANIYOR %100 TAMAMLANDI, PERDELERDE İSE FİBER MODEL KULLANILARAK PERDE BETONARMESİ HESAPLANIYOR %44 TAMAMLANDI YAZIYOR.PERDELERDE NEDEN KOLONLAR GİBİ FİBER DONATI MODELİ İLE %100 ÇÖZÜMLENMİYOR.
 

Ekli dosyalar

Merdivenlerde "çıkış yönü çevir" opsiyonunu kullanmayınız. Bu durumda sahanlıklara bağlanma sorunu oluşmaktadır. Bu hata notlarımız arasındadır.
Analiz sonuçlarını değiştirmeyeceği için bu şekilde devam edebilirsiniz. veya Kullanıcı tanımlı olarak yeni merdiven oluşturabilirsiniz.
"Çıkış yönü çevir" opsiyonunu pasif yaptıktan sonra kolların bağlanacağı perde/döşeme değişeceği için mesnet koşullarını gözden geçirin.
1701959982948.png

PERDELERDE İSE FİBER MODEL KULLANILARAK PERDE BETONARMESİ HESAPLANIYOR %44 TAMAMLANDI YAZIYOR.PERDELERDE NEDEN KOLONLAR GİBİ FİBER DONATI MODELİ İLE %100 ÇÖZÜMLENMİYOR.
Bu analiz ekranında yazım ile ilgili bir durumdur. Tüm perdeler fiber model olarak çözülmüştür. Dikkate almayınız.
 
Geri
Üst