arkadaşlar söylenilen her şeyi yaptım. Merdiven çizimi için. Tüm katlara kopyaladım analizini filan da yaptım katı modelde gözüküyor ama analiz modunda gözükmüyor. Sebebi ne olabilir?
yaa benim ide deneme sürümü olduğu için buraya atılacak formatta kayıt edemiyorum. Şu sorun kaldı. Merdiven betonarme tasarımda gözüküyor düzelttim. Bu sefer de merdiven hesapları kısmında donatılar boş güzüküyor neden olduğu hakkında bilgilendireblir misiniz?Merdivenin doğru oluşup oluşmadığını ve mesnetlenme koşulları kontrol ediniz. Merdiven mesnetleri yapıdan bağımsız çözüm koşullarına göre düzenlenmişse, merdiven analizi de yapılması gerekir.
Sorununuzu çözemezsiniz, İdeCAD proje dosyasını ekleyiniz.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
merdiven b.a. hesap aksı tanımlayın analizden sonra donatılar görülecektir.yaa benim ide deneme sürümü olduğu için buraya atılacak formatta kayıt edemiyorum. Şu sorun kaldı. Merdiven betonarme tasarımda gözüküyor düzelttim. Bu sefer de merdiven hesapları kısmında donatılar boş güzüküyor neden olduğu hakkında bilgilendireblir misiniz?
tamamdır hocam düzelttim teşekkürler.merdiven b.a. hesap aksı tanımlayın analizden sonra donatılar görülecektir.