V11.13 kullanıma sunulmuştur.

merdivende sahanlık sorunu

iyi günler ... su basman perdesi 1.5 m olan bi projede giriş sıfır kotunda merdıvenleri olusturdum fakat araya sahanlıkta sıkıntı cıktı doseme atamadım. yardımcı olursanız cok sevınırım ıyı gunler.. boyuttan dolayı sıgmadı lınkı aşagıdadır ...

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Merhaba,

Ara sahanlık döşemesini ekteki örnekte olduğu gibi, döşemeyi sınırlayan döşeme kenarını üst kottaki kirişin altından değil, birkaç cm içinden çizerek oluşturabilirsiniz.

Ayrıca ;
Projedeki bazı döşemelerin kenarlarına kiriş çizilmemiş(Örnek D02-03-04-05-06) Döşemeler alt kottaki panelleri kenar olarak algılamış.Geometri kontrolünde uyarı veren hataları düzeltmelisiniz. Döşeme kenarları sadece boş kenara çizilmeli. Su basman perdelerininde üst kottaki kiriş ve döşeme sistemi oluşturulduktan sonra çizilmesi veri girişindeki hataları minimuma indirir. Ayrıca su basman perdeler çizilirken üst kottaki objelerle bölünmesi istenmiyorsa yardımcı toolbardaki kesişimlerle böl satırı inaktif hale getirilebilir.

İyi çalışmalar

Ekli dosyalar

Uyumsuz dosya versıyonu .Bu dosyayı acmak için guncellenmıs bir program versıyonu kurun dıyor .. acmadı gonderdıgınız eklentiyi .
sımdı ben ayrı bi kat cıksam 1.5 metrelik , zemin kattan 1.5 metre su basmanlarını hepsını orda cıksam daha duzgun olmazmı sızce ? karısıklıgı boyle gıderebilirmiyiz.
su basman nındaki hataları mınumuma indirmek için içinde bulundugumuz katın butun elemanlarını tamamladıktan sonramı subasman perdelerını yapmamı onerıyorsunuz?

Geri