krbnbzlrgnzm
Üye
Merhaba. v10.94 demo sürüm kullanıyorum. Merdivenin zemin kat mesnetinde bir sorun var. Sildim tekrar modelledim olmadı. Analiz sonuçlarında incelediğimde;
zemin kat merdiveni

normal kat merdiveni

bu şekilde çıktı alıyorum. Grafiksel olarak düğümlere hepsi aynı şekilde bağlı.

(zemin kat merdiveni (+0.50~+3.50)
Projeyi ekliyorum. Teşekkürler.
++İlave olarak yapımda subasman perdesi perdesi bulunmakta (+0.00~+0.50). Forumda bu sorunu ararken bir kullanıcıya;

(
şeklinde cevap verildiğini gördüm. Benim projemde sürekli temel var, proje özelinde;
+0.00~+0.50 subasman perdesi katı (döşemeleri ile birlikte)
+0.50~+3.50 zemin kat
+3.50~+6.50 1. kat
...
şeklinde modellediğimde çok yavaş (yaklaşık 45 dk sürdü görüntü alamadım) ve başarısız bir analiz yaptı. Bu yüzden eski tasarımıma döndüm, duvarlar ve merdiven dahil kot vererek yükselttim (merdiven tabanı sabit mesnet olarak tanımlı).
+0.00~+3.50 zemin kat (Subasman perdesi kat kotları içerisinde, döşeme tanımlanmamış halde)
+3.50~+6.50 1. kat
...
Sanıyorum ki yazılımsal bir hata var, programı silip tekrar yükleyeceğim. Kat tanımlamam bu şekilde doğru olur mu?
zemin kat merdiveni

normal kat merdiveni

bu şekilde çıktı alıyorum. Grafiksel olarak düğümlere hepsi aynı şekilde bağlı.

(zemin kat merdiveni (+0.50~+3.50)
Projeyi ekliyorum. Teşekkürler.
++İlave olarak yapımda subasman perdesi perdesi bulunmakta (+0.00~+0.50). Forumda bu sorunu ararken bir kullanıcıya;

(
Bu linki görmek için izniniz yok.
Giriş yap veya üye ol.
)şeklinde cevap verildiğini gördüm. Benim projemde sürekli temel var, proje özelinde;
+0.00~+0.50 subasman perdesi katı (döşemeleri ile birlikte)
+0.50~+3.50 zemin kat
+3.50~+6.50 1. kat
...
şeklinde modellediğimde çok yavaş (yaklaşık 45 dk sürdü görüntü alamadım) ve başarısız bir analiz yaptı. Bu yüzden eski tasarımıma döndüm, duvarlar ve merdiven dahil kot vererek yükselttim (merdiven tabanı sabit mesnet olarak tanımlı).
+0.00~+3.50 zemin kat (Subasman perdesi kat kotları içerisinde, döşeme tanımlanmamış halde)
+3.50~+6.50 1. kat
...
Sanıyorum ki yazılımsal bir hata var, programı silip tekrar yükleyeceğim. Kat tanımlamam bu şekilde doğru olur mu?