V11'i Online Satın Alın

Mesnet Reaksiyonları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan k0ry
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

k0ry

Üye
Selamlar,

Üst yapısını çözdüğüm binanın temel dizaynı benim kapsamım dışında. Temeli çözecek arkadaşa kolon altı kuvvetleri vereceğim. Mesnet reaksiyonlarını nereden bulabilirim.

iyi çalışmalar.

k0ry:hscqlmbx' Alıntı:
Selamlar,

Üst yapısını çözdüğüm binanın temel dizaynı benim kapsamım dışında. Temeli çözecek arkadaşa kolon altı kuvvetleri vereceğim. Mesnet reaksiyonlarını nereden bulabilirim.

iyi çalışmalar.

Rapor olarak vermek istiyorsanız, Rapor/Yapı Bilgileri raporunu verebilirsiniz. Söz konusu raporda, "Eleman Sonuçları: Elemanlara göre" başlığı altında kolon alt uçlarında, tüm yüklemelere ait global uç kuvvetleri görebilirsiniz.

veya proje olarak bakılacaksa,

Kolon betonarme diyalogunda uç kuvvetleri sekmesinde kolon alt etkilerini, ham kuvvetler, global veya kolon lokal eksenlerinde tüm yüklemeler için görebilirsiniz.

Eksenlerin anlamı için:
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Merhabalar aynı soruyu ben IDECAD 8 için sormak istiyorum. Temele bağlanan kolon ve perde reaksiyonlarını dijital olarak nasıl alabilirim. Toplam kuvvetler olarak alsam da olur yada eleman bazlı olsa da olur.

Bunun yanında perdeleri kabu eleman olarak çözdüm bu perdelerden bir kesit alıp, her bir perde için temele etkiyen toplam kuvvetleri almam mümkünmü? (Sap2000 de section cut ile overall reaksiyonları aldığımız gibi)

Teşekkür ederim,

Geri