H harunbaydar Üye 22 Eki 2025 #1 ekteki projemde metraj raporu problemli cıkıyor. yardımcı olurmusunuz nedeni ile alakalı Ekli dosyalar yamaçtepe.cde yamaçtepe.cde 29.1 MB · Görüntüleme: 4
Rıdvan TURAN Kıdemli Üye 22 Eki 2025 #2 bende metraj raporu bu şekilde bir sorun göremedim. detay verebilir misiniz? Ekli dosyalar harunbaydar.pdf harunbaydar.pdf 141.8 KB · Görüntüleme: 2
Yasin TEZEL Uzman Üye 22 Eki 2025 #3 Yardım sayfasını inceleyiniz. Bu durum 11 versiyonunda düzeltilmiştir. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Projenizde detaylı metraj aldığınızda hangi kirişlerde sorun olduğunu görebiliyorsunuz. Bu kirişlerin çizimleride hatalı oluşmaktadır. Örnek olarak aşağıdaki gibi bu kirişlerin düğüm noktalarını perde üzerinde taşırsanız kiriş açılımları ve metrajlar düzelmektedir.
Yardım sayfasını inceleyiniz. Bu durum 11 versiyonunda düzeltilmiştir. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Projenizde detaylı metraj aldığınızda hangi kirişlerde sorun olduğunu görebiliyorsunuz. Bu kirişlerin çizimleride hatalı oluşmaktadır. Örnek olarak aşağıdaki gibi bu kirişlerin düğüm noktalarını perde üzerinde taşırsanız kiriş açılımları ve metrajlar düzelmektedir.