V11.11 Yayınlandı. İndirmek için Tıklayınız

İsmail Hakkı BESLER

Administrator
7057690520077128809.jpeg

ideCAD Mimarlık & Mühendislik Yazılımları, mimarlık, mühendislik ve inşaat sektörleri için entegre bir Mimarlık Mühendislik yazılım çözümü sunmaktadır. Bu çözüm, farklı disiplinlerdeki profesyonellerin aynı proje üzerinde eş zamanlı olarak çalışmasına ve işbirliği yapmasına olanak tanır.

Entegre Yapı Bilgi Modellemesi
Bütünleşik Yapı bilgi modellemesinde ilklere ve devrimlere imza atan ideyapi Entegre Mimarlık & Mühendislik yazılımları ve entegre takım çalışması araçlarıyla geleceğin teknolojileriyle bugünü inşa ederken hem tasarruf edecek hem de işbirliğinden ödün vermeyeceksiniz.


Entegre Mimari Modelleme
Yüksek detaylı tasarımları tamamlamak için Entegre Mimarlık & Mühendislik iş akışlarınıza kolayca taşıyabileceğiniz serbest tasarımlar oluşturmak üzere daha akıcı bütünleşik bir süreç kullanarak Entegre yapısal analiz ile tasarımları optimize edin.


Entegre Mimari Görselleştirme
Mimari projeleriniz için her şey tasarladığınız gibi. Projelerinizi canlı ve etkileyici bir şekilde sunun. Karar alma süreçlerini Entegre iş akışlarıyla güçlendirin, görsel kaliteden ödün vermeden tasarımlarınızı optimize edin.


Entegre Yapı Mühendisliği
Bütünleşik Yapısal tasarım, detaylandırma, yapısal analiz ve imalat için entegre Mimarlık & Mühendislik araçları kullanın. Böylece, veri kaynaklı sıkıntılar ve iş tekrarları yerine mühendislik zorluklarına odaklanabilirsiniz.

ideCAD'in sunduğu başlıca mimarlık mühendislik ve inşaat yazılımları şunlardır:

  • ideCAD Mimari: Mimari tasarım, çizim ve görselleştirme süreçlerini kolaylaştıran bir programdır. 3D modelleme, 2D çizim, kesit alma, malzeme seçimi, render alma gibi birçok özellik sunar.
  • ideCAD Statik: Yapısal analiz ve tasarım için kullanılan bir programdır. Betonarme, çelik yapılar için hesaplamalar yapmaya, donatı detaylandırmaya ve raporlama yapmaya olanak tanır.
  • ideCAD Statik Betonarme Modül: Betonarme Yapılar için Yapısal analiz tasarım ve detaylandırma için kullanılan bir programdır.
  • ideCAD Statik Çelik Betonarme Modül: Çelik ve Betonarme Yapılar için Yapısal analiz tasarım ve detaylandırma için kullanılan bir programdır.

Mimarlık, Mühendislik ve İnşaat için Entegre Paket

ideCAD One AEC, Yapı Bilgi Modellemesi ile Mimari ve Yapısal Tasarımı Entegre eden Mimarlık, Mühendislik ve İnşaat için Bütünleşik AEC Paketidir
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.


Yapısal Mühendislik ile Bütünleşik Mimari Tasarım Yazılımı
ideCAD Mimari, Mimarlık ve Yapısal Mühendisliği Yapı Bilgi Modellemesi ile Bütünleştiren Entegre Mimari Tasarım Yazılımıdır.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.


Mimari ile Entegre Mimarlık Mühendislik Yazılımı
ideCAD Statik, Yapısal Mühendislik ve Mimari Tasarımı Yapı Bilgi Modellemesi ile Bütünleştiren Entegre Mimarlık Mühendislik Yazılımıdır .
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
 
Geri
Üst