2 Eylül Öncesi Fiyatlardan Yararlanmak İçin Tıklayınız

Mimarların Yükselen Yıldızı ideCAD

İsmail Hakkı BESLER

Administrator
ideCAD Yeni Logo.png

Türkiye'nin Mimarlık Mühendislik İnşaat Programı : ideCAD

Mimarların Yükselen Yıldızı

Türkiye'nin Mimarlık mühendislik inşaat sektöründe çığır açan bir bim yazılımı olan ideCAD, mimarların ve mühendislerin kalbini fethetmeye devam ediyor. Yerli bir bim yazılımı olmasıyla gurur duyulan ideCAD, kullanıcı dostu arayüzü, kapsamlı özellikleri ve uygun fiyatıyla rakiplerini geride bırakıyor.

Türk Mimarların İhtiyaçlarına Özel program
ideCAD, Türk mimarların ve mühendislerin ihtiyaçları ve beklentileri göz önünde bulundurarak ytü Yıldız Teknopark maslak kampüsünde modüler olarak geliştirilmiş güçlü bir bim yazılımı. Türkçe arayüzü sayesinde kolay öğrenilebilir ve kullanılabilir olması, kullanıcıların zamandan tasarruf etmesini sağlıyor. Ayrıca, Türk standartlarına uygunluğu sayesinde projelerin mevzuata uygun olarak hazırlanması kolaylaşıyor.

aec collection yazılım paketi: türkiye’de üretilen türk mimar ve mühendislerinin ihtiyaçları gözetilerek geliştirilmiş bir AEC paket programı olan idecad one aec ile her şey planladığınız gibi gider.

Kapsamlı Özellikler ve Esnek Kullanım
ideCAD, mimari tasarım, 3D modelleme, çizim üretimi, metraj ve keşif çıkarma gibi temel BIM yeteneklerini güçlü bir şekilde sunuyor. Kullanıcılar, projelerini kolayca tasarlayabilir, 3D modellerini oluşturabilir, detaylı çizimler üretebilir ve projelerinin maliyetini doğru bir şekilde hesaplayabilirler. Ayrıca, yazılımın esnek yapısı sayesinde kullanıcılar, kendi iş akışlarına ve standartlarına uygun özelleştirmeler yapabilirler.

Uygun Fiyat ve Yüksek Performans
ideCAD, uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Her boyutta projeler için ideal bir seçenek olan ideCAD, yüksek performansıyla da kullanıcılarını memnun ediyor. Hızlı ve verimli çalışan yazılım, projelerin zamanında tamamlanmasına yardımcı oluyor.

Türk Mimarların Gurur Kaynağı
ideCAD, yerli bir yazılım olmasıyla Türk mimarların gurur kaynağı. Türkiye'nin yapı sektöründeki gücünü gösteren ideCAD, dünya çapında da tanınmaya başlıyor. Başarılı bir şekilde yurt dışında da kullanıcı bulan ideCAD, Türk yazılım sektörünün potansiyelini gözler önüne seriyor.

ideCAD, kullanıcı dostu arayüzü, kapsamlı özellikleri, uygun fiyatı ve yüksek performansıyla Türk mimarların yükselen yıldızı. Türk mimar ve mühendislerinin ihtiyaçlarına özel olarak geliştirilen ideCAD, projelerin daha hızlı, verimli ve yönetmeliklere uygun olarak hazırlanmasını sağlıyor. Yerli bir yazılım olmasıyla da gurur duyduğumuz ideCAD, Türk yazılım sektörünün başarısını tüm dünyaya gösteriyor.

Kapsamlı bilgi almak için aşağıdaki linki tıklayın
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
 
Geri
Üst