V11'i Online Satın Alın

Mod degerleri ve temel yüklemeleri

hekimcavas

Yeni Üye
PERİYOT DEGERLERİ COK YUKSEK CIKIYOR 15 KATLI BIR BINANIN PERİYODO 2.5 CIKIYOR SORUNU NASIL COZEBILIRIM ACIL YARDIM
BIRDE TEMEL G+Q YUKLEME DEGERLERİ 30 TF/M CIKIYOR ORTALAMA 20 TF/M DUSURMEK ICIN NE YAPMALIYIM LUTFEN YARDIM DOSYA BUYUK OLDUGU ICIN DESTEK IDEYAPI YA MAIL ATTIM COZUMLEMENIZI BEKLIYORUM KOLAY GELSIN

hekimcavas":3alhgqtl' Alıntı:
PERİYOT DEGERLERİ COK YUKSEK CIKIYOR 15 KATLI BIR BINANIN PERİYODO 2.5 CIKIYOR SORUNU NASIL COZEBILIRIM ACIL YARDIM
BIRDE TEMEL G+Q YUKLEME DEGERLERİ 30 TF/M CIKIYOR ORTALAMA 20 TF/M DUSURMEK ICIN NE YAPMALIYIM LUTFEN YARDIM DOSYA BUYUK OLDUGU ICIN DESTEK IDEYAPI YA MAIL ATTIM COZUMLEMENIZI BEKLIYORUM KOLAY GELSIN

Sayın kullanıcımız,

Yapınızda bazı veri giriş problemleri bulunmakla birlikte, asıl sorun taşıyıcı sistem seçiminin oldukça zayıf olmasıdır. Yapı, perde orta bölgede çekirdek perdelere asılıyormuş gibi duruyor ve onun çevresinde dönüyor. Alt kenar orta bölgede 14 metrede sadece 2 kolon var. Daha fazla kolona ihtiyaç var. Yapınızda 25/50 6 tane kiriş var, diğerleri 32'lik kirişler ve 6 ila 8 metre açıklıklar bulunmakta. Kiriş rijitleri yetersiz görünüyor. Kiriş rijitliklerini arttırdıkça periyotlar daha düşmektedir. Periyotların 2'nin üstünde çıkmasını bu durumlara bağlamaktayım. 3 boyutlu çerçevede modlara ait deplasmanlara bakın. Zemin gerilmesi de çekirdek bölgede bulunan perdelerin altında fazladır. Yapıyı o perdeler taşıyor gibi duruyor.

Ayrıca eposta ile size yanıt yazılacaktır.

İyi çalışmalar

Geri