Güncel Fiyatlar ile Online Satın Almak için Tıklayınız

Mod Sayısı Yetersiz

>>Şahin>>

Yeni Üye
Merhabalar.
Yüksekliği 8 m olan hangar tipi dikdörtgen bir çelik konstruksiyon yapı çözmeye çalışıyorum. Kesitlerim kurtarıyor, yönetmelik esaslarını sağlıyorum. Fakat arazinin meyilli olmasından dolayı imar kuralları gereği temelin üzerine yükselti yapıp çelik kolonu onun üzerine oturtmak zorundayım. Çelik kolonların altlarına betonarme kolon tanımladım. Bu işlemi hem aşağı doğru kat oluşturarak hem de aynı kat mantığı içerisinde yaptım. Fakat her iki durumda da mod sayısı yetersiz uyarısı alıyorum. Bu durumu nasıl çözebilirim. Yardımcı olursanız memnun olurum.
 
Hesaba katılan mod sayısını arttırın?
Belki projenizde hatalı veri girişi vardır, projenizi incelemeden başka bir şey söylemek zor.
 
Projeyi tekrar yükledim. İlkinde yükleyememişim sanırım. Projede aşık olarak IPE200 kullandım. Soğuk haddelenmiş c profili tanımladım, ama kesit kurtarmadı. Tanımlamayı yaparken dikkat etmem gereken bir durum var mıdır soğuk haddelenmiş profillerde.
 
Son düzenleme:
Projenizde üst yapının mod sayısını 100 yapınca yeterli geliyor. Muhtemelen 100'e kadar arttırmanın gereği yoktur, ama zararı da olmaz.
 
İlginiz için teşekkür ederim. Benzer projenin iki çatı birleşik versiyonu da var. Daha büyük bir sistem olduğu için onu yüklemedim. Orada mod sayısını epey yükseltmeme rağmen gene hata veriyor.
 
Geri
Üst