mod yetersiz uyarısı

yardımedin":2erxa6uu' Alıntı:
Gmail adresinize gönderdim. Umarım dinamik mod sorunu hallolabilir çünkü hala daha halledemedim.
Proje dosyasını we transfer vb. bir siteye yükleyip, linkini buraya ekleyiniz.
 
Dosyamın boyutu, buraya yükleyemeyecek kadar büyük. Gmail bile Drive olarak size aktardı. Büyük dosyayı bu siteye nsıl ekleyeceğimi bilmiyorum efendim
 
yardımedin":2o4d5l2e' Alıntı:
Dosyamın boyutu, buraya yükleyemeyecek kadar büyük. Gmail bile Drive olarak size aktardı. Büyük dosyayı bu siteye nsıl ekleyeceğimi bilmiyorum efendim
Sizden bana gelen bir mail yok. Dosyanızı we transfer vb. bir siteye yükleyip, linkini burada verebilirsiniz.
 
-
-Projede düşey sürekliliği sağlanmayan perdeler var. Mod yetersizliği sorunu bundan kaynaklanıyor. Örneğin; Tepe Tavanı katında PK22-23-24 perdelerinde düşey süreklilik sağlanmıyor. (Bu perdelerin ayarlarında alt ucu ankastre seçeneğinin işareti kaldırılmamış)
-Kubbe arası tavanında PK04-05-06 perdeleri alt katta devam etmiyor ve düşey süreklilik sağlanmıyor.

İlave bazı tespit ve öneriler;
Projede tüm katları rijit kabul etmişsiniz. Bu yüzden analiz yapılamıyor. Tüm katlar aynı rijitlikte olduğu için RijitX ve RijitY sütunlarındaki işaretleri kaldırabilirsiniz.
-PK01-PK02 perdeleri üst üste girilmiş.
-Mahfil katındaki kubbe altında kirişler taşıyıcı elemanlara bağlanmıyor. Kubbeleri doğrudan döşemelere oturtabilirsiniz. Döşeme sınırları için boştaki kenarlara döşeme kenarı tanımlayınız.
-Kubbe Arası Tavanı katında BK05, BK06 kirişleri perdelere bağlanmıyor.
-Kubbeyi bir alt katta (Tepe kat tavanında) kot vererek tanımlayıp, 5. kat tavanını silin.
-Tepe Tavanı katındaki perdelerde "Alt ucunda ankastre" seçeneğinin işareti kaldırılmış Ancak perdeler kirişlere oturmuyor. Alt kattaki kirişlerin iç tarafına yeterli genişlikte konsol döşemeler tanımlamanız uygun olur
-Merdivenin altında temel tanımlanmamış.
-Mod yetersizliği durumları için yeni modal durumlar tanımlamak yerine mevcut modal durumunda mod sayısını artırmanız gerekiyor.
 
Söyledikleriniz ve tavsiyeniz için minnettarım. Rijit kabul etmediğinde de aşırı bir yetersizlik oluşmaktadır. Dediğinizin çoğunu yaptım ancak yetersizlikleri bir türlü yok edemedim.
 
Geri
Üst