R rkn Üye 17 Şub 2020 #1 modal analiz durumu için kütle bulunamadı hatası alıyorum Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
modal analiz durumu için kütle bulunamadı hatası alıyorum Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 17 Şub 2020 #2 Re: modal analiz durumu için kütle bulunamadıalıyorm Merhaba erkansucin":1326tdpv' Alıntı: modal analiz durumu için kütle bulunamadı hatası alıyorum Genişletmek için tıkla ... Öneri proje ekte. Geometri kontrolündeki hataları düzeltin, döşemedeki büyük boşlukları döşeme kenarı ile oluşturun. Ünver ÖZCAN Ekli dosyalar UO42 AHMET CANDAN A BLOK STATİK.ide10 UO42 AHMET CANDAN A BLOK STATİK.ide10 2.7 MB · Görüntüleme: 293
Re: modal analiz durumu için kütle bulunamadıalıyorm Merhaba erkansucin":1326tdpv' Alıntı: modal analiz durumu için kütle bulunamadı hatası alıyorum Genişletmek için tıkla ... Öneri proje ekte. Geometri kontrolündeki hataları düzeltin, döşemedeki büyük boşlukları döşeme kenarı ile oluşturun. Ünver ÖZCAN