V11'i Online Satın Alın

Mouse ile döşeme seçiliyor pencere açamıyorum

Levent Özpak

Administrator
Re: ideCAD Betonarme 8 kullanımıyla ilgili görüşler sorular

izmirlimuhendis":2900ycf7' Alıntı:
s7 versiyonunda mouse sağdan seçim yapılırken pencerenin içine girenler seçilirdi şimdi autocad mantığı ile pencerenin kestiği her şey seçilmeye başlandı. soldan seçimlerde içine aldıkları seçiiliyor şimdi. ancak şöyle bir sıkıntım var ve çözümünü bulamadım. sistemde döşeme varsa soldan seçim yapamıyorum tıklayınca mouse ile döşeme seçiliyor pencere açamıyorum . konuyu tam anlatabildim mi onu da bilmiyorum .. anlatamadığım bu durumun bi çözümü var mı acaba? :)
Mouse'u sol tarafa hareket ettirdiğinizde shift tuşuna basılı tutun.

Döşeme katmanını kilitleyebilir - kapatabilir yada söz konusu döşeme çizimlerini çalışma sırasında arka plana gönderebilirsiniz.

Levent Özpak":djq15wgv' Alıntı:
izmirlimuhendis":djq15wgv' Alıntı:
s7 versiyonunda mouse sağdan seçim yapılırken pencerenin içine girenler seçilirdi şimdi autocad mantığı ile pencerenin kestiği her şey seçilmeye başlandı. soldan seçimlerde içine aldıkları seçiiliyor şimdi. ancak şöyle bir sıkıntım var ve çözümünü bulamadım. sistemde döşeme varsa soldan seçim yapamıyorum tıklayınca mouse ile döşeme seçiliyor pencere açamıyorum . konuyu tam anlatabildim mi onu da bilmiyorum .. anlatamadığım bu durumun bi çözümü var mı acaba? :)
Shift tuşu ise yaramıyor döşeme seçiliyor sadece

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

NYILMAZ":2v1ftllz' Alıntı:
Döşeme katmanını kilitleyebilir - kapatabilir yada söz konusu döşeme çizimlerini çalışma sırasında arka plana gönderebilirsiniz.
Daha önceki versiyonda yaptığımız daha kolaydı. Neden değiştirildi anlamadım.

izmirlimuhendis":35v9664k' Alıntı:
Levent Özpak":35v9664k' Alıntı:
izmirlimuhendis":35v9664k' Alıntı:
Shift tuşu ise yaramıyor döşeme seçiliyor sadece

Bilgisayarınıza team viwer programının 8 sürümünü kurup, Bursa ofisi arayın. Bilgisayarınıza uzaktan bağlanarak neyi yapamadığınız görüp çözüm üretmeye çalışalım.

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

tel: 0 224 -220 67 17

Geri