V11.11 Yayınlandı. İndirmek için Tıklayınız

NERVÜR AÇILIMLARINI ALAMIYORUM

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan busrau.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nervür donatıları kilitlenmiş, kilitleri açın ve tekrar analiz yapın. Bu şekilde çizim alınabilir.
Sıkıştırılmış projeyi açıyorsanız nervür/kaset betonarme diyaloglarında dişler listelenmez. Analizden sonra görebilirsiniz.
1732623041868.png

1732623385472.png

Sorun şurda bende bu kilitlenmiş liste de çıkmıyor. Betornarme-Nervür döşemeye tıkladığım zaman herhangi bir şey göstermiyor. Sıkıştırılmış dosyadan da açmıyorum

tekrar analiz yaptım. kilitleri de açtım ama bodrum döşemelerinin hepsinde donatı yetersiz hatası verdi. Ben bunu önceden kilitleri açıkken analiz yaptığımda hiçbir hata almamıştım. Neden değişti anlamıyorum.

Kilidini açmadığınız döşemeler olabilir. Tekrar kontrol ediniz. Ben analiz yaptığımda böyle bir hata almıyorum.
1732624720091.png

Perde ve radye temelde donatı yetersizlik problemi var. Döşemelerde sorun gözükmüyor
1732624634007.png

Ben hiçbir şeyde hata almıyordum. Bu versiyon kaynaklı bir sıkıntı olabilir mi? 10.94 kullanıyorum

Şuan nervür döşemelerinin hiçbirine donatı atmıyor. Ne kadar analiz yaparsam yapayım atmıyor

4-5 kere analiz yaptım bir şeyleri kapattım açtım düzeldi. Hata da vermedi. Ama hala neden olduğunu bilmiyorum. İlk defa başıma nervür açılımını vermediği bir durum geldi.

Geri