V11'i Online Satın Alın

Nervur acılımlarını alamıyorum sadece iki acılım veriyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan arembero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Modeli incelemedim
Daha önce başıma gelmişti
Tipik kiriş hatalı seçilirse böyle sorun oluyor tipik kiriş hatalarını düzeltin analiz yapın sonra deneyin

Tipik kirişle ilgili sıkıntı yok mesafe kısa oldugu ıcın cızım alamıor olabılır mıyım acaba forum yetkılılerıde yardımcı olabılır mı lütfen bıraz acılıyetım var

Üste belirtmiştim mesafe ile alakalı olabilir mi die dediğiniz gibi belli bir mesafede çizim alınıyor ancak ben mevcut haliyle çizim almam gerekiyor.

Merhaba
Ben sizin yerinizde olsam nervür yönlerini değiştirir 25 cm'lik yerler için nervür (beton ve demir) koyacağım diye uğraşmaz araya tuğla, gaz beton v.b. malzemesi koyar geçerdim.
Böylece nervür çizimin dende kurtulurdum.
İmalat kolaylığı da olurdu.

Ünver ÖZCAN

Merhaba,

Bahsettiğiniz nervür döşemelerin açıklığı 25 cm. 25 cm uzunlukta bir eleman için açılım vermek istiyorsunuz. Programda 40 cm'den daha az açıklıklı nervür döşemeler ve 50 cm'den az açıklıklı kaset döşemeler için açılım düzenlenmemektedir.

HakanŞahin":1w9aor0w' Alıntı:
Merhaba,

Bahsettiğiniz nervür döşemelerin açıklığı 25 cm. 25 cm uzunlukta bir eleman için açılım vermek istiyorsunuz. Programda 40 cm'den daha az açıklıklı nervür döşemeler ve 50 cm'den az açıklıklı kaset döşemeler için açılım düzenlenmemektedir.
25 cmlik acıklığı 32,5 yaptıgımda cızım aldım ve mesafeyi 25 cm e göre düzenledim :)

mkrts88":1mdcih80' Alıntı:
sosyal mühendislik örneği
kardesım sorunuma cozum bulamadıgım ıcın burda sordum eger sen bılıyorsan cevap yaz fıkrını soyle cozum uret onu uygulayalım cevreye faydalı muhendıs olmus olursun bızde faydalanmıs bılgılenmıs oluruz

yorumum pozitif manadadır bir üst yorumuma bakarsanız aynı çözümü önermiştim

beni yanlış anladınız sanırım

Geri