V11'i Online Satın Alın

Nmax Hatası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan volvoxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba projede düzeltemediğim 'kiriş Nmax aşıyor' ve 'zemin kat perde kesme güvenliği sağlamıyor' hatalarını alıyorum, sistem çözümünü yarı rijit olarak çözüyorum,hataları bir türlü düzeltemedim hatalı bir birleşimden mi kaynaklı yoksa göz ardı ettiğim bir durum mu var yardımcı olursanız sevinirim.

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

İyi çalışmalar.

NOT : Projeyi 7 versiyonunda kaydedip geometri kontrolü yaptığımda objelerde kesişim uyumsuzluğu ve hataları alıyorum (hatalı panel birleşimleri) , aynı geometri kontrolünü 8.5 versiyonunda yaptığımda herhangi bir hata veya uyarı almıyorum.

volvoxx":2oivxn9n' Alıntı:
NOT : Projeyi 7 versiyonunda kaydedip geometri kontrolü yaptığımda objelerde kesişim uyumsuzluğu ve hataları alıyorum (hatalı panel birleşimleri) , aynı geometri kontrolünü 8.5 versiyonunda yaptığımda herhangi bir hata veya uyarı almıyorum.

8.504'de kiriş-panel, kiriş-kiriş, panel-panel birleşimlerinde eleman bölünme zorunluluğu kaldırıldı. 8.504'de yapılmış bir projeyi 7 versiyona aktarırsanız için 7 versiyon veri giriş kurallarına göre düzenlemeler yapmalısınız.

Geri