V11'i Online Satın Alın

Nonlinear analizde etkin kütle katılım oranı %70 sağlamıyor.

Öncelikle herkese kolay gelsin iyi çalışmalar. Güçlendirme çalışması yapıyorum fakat program daha önce kurtarırken herhangi bir değişiklik yapmadığım halde yapı kendi halinde kurtarırken güçlendirme yaptığımda kütle'den geçmiyor bunun nedeni ne olabilir. Çok garip yapı ilk halinde kurtarırken güçlendirilmiş hali neden kurtarmıyor? Eklediğim perde ile alakalı olabilir mi? Yardımlarınızı bekliyorum

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

ĞAZİÇİ_KONUTLARI_AS_PROJE.ide10.html

Re: NON-LINEAR ANALİZ SORUNU

Resimler

Ekli dosyalar

• Screenshot_1 (1).png
    Screenshot_1 (1).png
    20.2 KB · Görüntüleme: 332
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    28.8 KB · Görüntüleme: 329

Attığınız linke tıklandığında "bu isimle bir dosya bulunmamaktadır" uyarısı veriyor...

Kdr34":70s88oz4' Alıntı:
Attığınız linke tıklandığında "bu isimle bir dosya bulunmamaktadır" uyarısı veriyor...

''
ĞAZİÇİ_KONUTLARI_AS_PROJE.ide10.html '' ------> linke tıklamayın tırnak içindeki yeri kopyalayıp tarayıcıya yapıştırın.

Re: Nonlinear analizde etkin kütle katılım oranı %70 sağlamı

Aynı problemi bende yaşıyorum. Sabit Tek Modlu Nonlineer İtme analizi yaptığımda ideCAD 10.58 sürümünde analizi çalıştırdığım etkin kütle katılım oranı %90.7 iken analiz ayarlarında değişiklik yapmadan 10.59 versiyonunda çalıştırdığımda kütle katılım oranını %36.3 olarak hesaplıyor program. Bu problemi farklı bir binanın analizini yaparken de yaşamıştım.

Geri