Okunmayan Font Büyüklükleri

erimer

Üye
Selamlar,

Geçen hafta da yazmıştım ama verilen yanıttan bir sonuç alamadım. İdecad sistem ayarlarını resetlemek sorunu çözmedi. Mesafe kutucuğunun fontunu nasıl büyütebilirim. Görebilmek için her seferinde yerimden doğrulup monitörün içine kadar girmek zorunda kalıyorum. Lütfen acil yardım.

Selam ve sevgiler
 

Ekli dosyalar

  • Okunmuyor.png
    Okunmuyor.png
    3.3 MB · Görüntüleme: 43
Merhaba,

Koordinat kutusunu açıp girilen mesafeyi daha rahat takip edebilirsiniz...

koordnt.png
 
Mirza Bey selamlar.


O ayrı bir trajikomik durum. Bendeki koordinat kutusu aşağıdaki şekildeki gibi. Ucundan tutup büyütmek istediğimde imleçteki değişiklik çekiştirip büyütmeye uygunmuş gibi duruyor ama değil. Yani sadece X koordinat kutusu görünüyor. Kafayı yememe ramak kaldı artık. Monitörün içine girip çıkmaktan illallah etmiş durumdayım.

Okunmuyor2.png
 
Bu koordinat kutusu boy problemi, monitör değiştirince ve 2 monitörün dpi ayarı farklı olunca oluyor.
Bir notebook ekranında, bir normal monitöre bağlayıp mı çalışıyorsunuz? Bu şekilde monitör değiştirdiğiniz zaman ctrl+shit ile ayarları resetleyince düzeliyor.
Diğer kutuları büyütmenin bir yolu yok sanırım
 
Haklısınız rahatsız edici bir durum, dpi ayarları ile alakalı gibi duruyor, ben de format sonrası ilk kurulumlarda benzer sorunlar yaşıyorum (17 inch-4k monitör) ancak program uyumluluk sekmesindeki dpi yapılandırma ayarlarına müdahale ederek sorunu aşıyorum..
program teknik destekle iletişime geçerseniz uzaktan erişimle sorunu çözeceklerdir.

iyi çalışmalar, saygılar..
 
Geri
Üst