V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

otopark rampası

Merhaba, projede rampa girmem gerekiyor ancak eğimli döşeme giremiyorum. merdiven komutuyla yaptım ancak ben döşeme ile yapmak istiyorum. birde raporlardan perde taban moment oranlarını bulamadım. yardımcı olur musunuz?

Ekli dosyalar

• 1.cde
    1.cde
    6.7 MB · Görüntüleme: 3
projede rampa girmem gerekiyor ancak eğimli döşeme giremiyorum. merdiven komutuyla yaptım ancak ben döşeme ile yapmak istiyorum.
-Programda kattan kata döşeme tanımlanmaz. Ayrıca döşemeler temele doğrudan bağlanmaz. Rampanın merdiven olarak modellenmesi uygun olur.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

birde raporlardan perde taban moment oranlarını bulamadım. yardımcı olur musunuz?
Perde devrilme momenti kontrolleri Deprem Yönetmeliği Genel raporu/Perde devrilme momenti kontrolü başlığı altında verilmektedir.
1756791162378.png

Bazı notlar;

K188-K189 -192 kirişlerinin bakış yönleri K190-191 ile uyumlu değil. Bu durumda kirişler sürekli çözülmez. kirişlerin sürekli çözülmesi için bilgi bankasını inceleyiniz.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
1756792361488.png

- 2. bodrum katta pozitif kot verilen Bodrum perdelerinin (P66-67-68 vb) kat kotundan bölünmesi (Her kat için ayrı perde girilmesi) uygun olur.

İyi çalışmalar

Geri