V11'i Online Satın Alın

Pafta da sorun

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan arembero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhabalar benım sorunum bodrumda ve dıger katlarda kolon app cizimini aldıgımda perdeler ve kolonların yeri degısıyor bırbırıne yakın ve oldugu yerde degıl. sanırım olcekle alakalı bı sorun ama ben 50 25 ölcegını kullanıyorum burda da kullandıgımda hatalı cıkıyor ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevınırım .
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Merhaba,

Sorunuza ilişkin herhangi bir problem göremedim. Örneğin resimde işaretlediğiniz S17 kolonu kaçıklığı, kaçıklıkx=15, kaçıklıky=10 cm verilmiş. Kolon aplikasyonda da bu kolonların aksa uzaklığı verilen kaçıklık değeri ile uyumlu görünüyor ve program verdiğiniz büyüme sınırlarına göre ölçeklemiş. Kısacası herhangi bir kayma görünmüyor.

Ne olmasını bekliyordunuz ama ne problem oldu şeklinde daha net yazarsanız, belki yapmak istediğinize daha ilişkin isabetli yardımda bulunabiliriz.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı2.JPG
    Ekran Alıntısı2.JPG
    221.7 KB · Görüntüleme: 3,240
  • Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    100.2 KB · Görüntüleme: 3,240
öncelıkle resım eklemeyı bılmedıgım ıcın bu sekılde yukleyebıldım . Sorunuma gelınce ılk gonderdıgım resım ıle ıkıncı arasında kı farkları ısaretledım . ilk resımde olcegı 50 ye 25 alınca kolon ve perdeler uygun yerlerde cızımı alınmıyordu ancak daha sonra olcegı degıstırdıkce yerıne oturmaya basladı .yanlız benım ıstedıgım50 ye 25 olcekte yapınca ılk resımdekı gıbı cızım alıyorum ama almak ıstedıgım ıkıncı resımdekı gıbı.umarım anlatabılmısımdır.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Merhaba,
Resimde;
1- numara olarak işaretlediğiniz bölümdeki gösterim için DP01 panelinin kaçıklığını 10 cm yerine 9.9 cm., PD09 panelinin kaçıklığını 15 cm yerine 14.9cm olarak düzenleyin.
-2 numara olarak işaretlediğiniz bölümde herhangi bir sorun görünmüyor.
-3 numara olarak işaretlediğiniz bölümde S17 kolonunun düğüm noktasını 7-C aksı yerine 7-D askı kesişimine denk gelecek şekilde tanımlayın.
İyi çalışmalar

Geri