Pafta Dizaynı Görsel Eğitim

alonzo

Yeni Üye
Merhaba!

Pafta dizaynıyla ilgili görsel eğitim sayfaları çalışmıyor.
Lütfen düzeltir misiniz?

Saygılarımla.
 
Merhaba,

Eklediğiniz linklerdeki videoların çalışmasında bir sorun görünmüyor. İnternet explorer dışında bir görüntüleyici ile mi açmaya çalışıyorsunuz?
 
O sayfada neyi tıklarsam çalışıyor, çok ilginçtir; eve geldim, deniyorum bana lazım olan pafta dizaynı yine açılmıyor. :evil:

Firefox kullanıyorum. Firefox'ta diğer hepsi açılıyor, pafta dizaynı maalesef açılmıyor. Firefox yada explorer... bu durumda ne önemi var anlamdım.
Tamamı açılmasa, firefox'ta eyvallah...

Neyse explorer da da deneyeceğim.

Teşekkürler.
 
Bugün aslında sorun şuradan kaynaklandı; her zamanki ozalit'çime, 5.14 te çizilmiş ufak bir proje göndermiştim, her zaman sorunsuz çizdirdiğim yerde, yeni versiyon 7'yi kurduğu için 5.14 çizimleri açılmaz oldu. Sorun belki başka bir şeydir ama 7'nin wrap kullanımında açamadık. Daha sonra 6 ile bir başka büroda açtırıp, kaydettirdik ve ozalitçide yeni 7 versiyonu ile açıp çizdirdik.

Yani sorun versiyon 7'nin, versiyon 5.14'leri ( .ide uzantılıları ) açmamasından kaynaklandı, öncelikle. Bundan sonra da paftamı kendim dizayn edip ozalitçiye göndermeye karar verdim, pafta dizaynı tarifi o yüzden gerekti.

Saygılarımla.
 
5.014 versiyonu ile kayıt edilmiş projeler crack olma ihtimali nedeniyle 7 versiyonunda okunmamaktadır.
 
Geri
Üst