mertelgun":2za76bjt' Alıntı:1- Yükleme Durumu Tanımlama
2- Toprak yükü Kombinasyonları Tanımlama
Panellere Yatay Yük Tanımlama ( kısmında yükün yönünü belirten bir ifade çıkmıyor, ilk 2 maddeyi yapıyorum sonra panele yatay yük ekle diyorum panele tıklıyorum ok çıkmıyor. )
mertelgun":ijacx3z6' Alıntı:YÜK EKLE DİYORUM BENDE SADECE NOKTASAL YÜK , DÜZGÜN YAYILI YÜK , TRAPEZ YÜK EKLE BUTONLARI VAR.
PANEL YATAY YÜK VE PANEL DÜŞEY YÜK BUTONLARI YOK.
mertelgun":2mwi1v9q' Alıntı:SORUNU ÇÖZDÜM PANELİ KABUK OLARAK MODELLE YAPINCA SORUN ORTADAN KALKIYOR.TOPRAK YÜKÜ DEĞERLERİNİ DAHA ÖNCEKİ AÇIKLAMALARDAN ALIP YAZDIM. DEĞER 1, DEĞER 2, ALT MESAFE ÜST MESAFE (DEĞERLERİ NEYE GÖRE BELİRLENİYOR.) BİR DE YÜKLEME İÇİN RAPORA BAKTIM BODRUM DAKİ YÜKLEME YAPTIĞIM PERDE DE SADECE 0.9G+1.6H KOMBİNASYONUNU KULLANMIŞ.BEN İLK BAŞTA İKİ KOMBİNASYON YAZMIŞTIM 1.4G+1.6Q+1.6H VE 0.9G+1.6H.
Sorunuza bu başlıkta cevap verildi.seductive:39rw5sfu' Alıntı:girmiş olduğumuz yatay toprak yükünü görsel olarak görebilir miyiz? Perspektif kısmında sağ tuştan 3B sekmesini seçip sonuçlar kısmından görülür şeklinde açıklama yapanlar olmuş fakat sağ tuş yaptığımda 3B olarak bi sekme görünmüyor. Acaba klasik görünümde olmadığım için olabilir mi?