V11.11 Yayınlandı. İndirmek için Tıklayınız

Panellerde Tevzii Demirleri

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sabit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sabit

Üye
Merabalar;

bodrum katlarda tanımladıgımız panellerin tevzi demirleri birleştiği kolonların içine girmesi gerekir. sonuçta paneller bi yerde kiriş gibi bağlayıcı elemanlardır.örnegın su depolarında veya bi tarafında toprak yuku bulunan bodrum katlarında kolonla panel arasında zamanla istenmeyen ayrışmalar meydana gelmektedır. benım sorum bu duzeltılecekmıdır ve bu konu hakkında arkadasların yorumları nedır?
iyi çalışmalar diliyorum..
 
Eklenmiş olan 6.01 da yapılan kolon aplikasyonu harika olmuş. Acaba bu versiyonda kolon etriye sayısı ve tipi ile ilgili alternatifler varmı?
 
Yeni versiyonda farklı etriye tipleri gelecek, ancak hangi tiplerin olacağı şu an için kesinleşmiş değil.
 
Gayet güzel gözüküyor..

Donatı çapları ( içi boyalı çember) biraz abartılı çizilse dahada hoş olacak..Kalem kalınlığı verdiğimizde mevcut donatı çemberi aplikasyonda nokta gibi gözüküyor..Kolon donatsısnın yerleşimi göze çarmıyor idi.

Çizim olanaklarının iyileştirilmesi proğrama ayrı bir güç verecek..

Teşekürler İdeYAPI..
 
Sn. Bolvadinim, daha önce sizin de istediğiniz üzere boyuna donatı gösterimi çaplarını eski versiyona göre büyüttük. Artık donatı yerleşimi daha belirgin. Bu resim ekran görüntüsü olarak küçük alındığı için pek belli olmamış.
 
Projenizde bazı panellerde S şeklinde çiroz, bazılarında L şeklinde çiroz kullanma ihtiyacı oluyor mu? Yoksa tüm projede tek tip mi kullanıyorsunuz?
 
ben de siz deyince farkettim daha önce farketmemiştim 6.0053 te perde tevzi donatıları kolonun içine girmiyor. önceki versiyonda girdiği söyleniyor. herhalde bu da bir üst versiyonlarda düzeltilecektir tahminimce....
 
Geri
Üst