R referansstatik Yeni Üye 4 May 2020 #1 ekteki projeyi şimdi açamıyorum bana yardımcı olabilir misiniz .bak versiyonlarıda silmişim Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
ekteki projeyi şimdi açamıyorum bana yardımcı olabilir misiniz .bak versiyonlarıda silmişim Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Levent Özpak Administrator 4 May 2020 #2 Re: paylaşım uyumsuzluğu sorunu ?? referansstatik":nmjcx11e' Alıntı: ekteki projeyi şimdi açamıyorum bana yardımcı olabilir misiniz .bak versiyonlarıda silmişim Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Eklediğiniz "Orhan YILDIZ 2935-12-CD.ide10" isimli proje bizim bilgisayarlarımızda açılıyor.
Re: paylaşım uyumsuzluğu sorunu ?? referansstatik":nmjcx11e' Alıntı: ekteki projeyi şimdi açamıyorum bana yardımcı olabilir misiniz .bak versiyonlarıda silmişim Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Eklediğiniz "Orhan YILDIZ 2935-12-CD.ide10" isimli proje bizim bilgisayarlarımızda açılıyor.