Y yasintan54 Etkin Üye 29 Eki 2023 #1 Burada bu etriyeyi neden atmış. Perde üstüne kiriş attı desek alt donatı yok etriye aralıkları çok fazla. Yorum yapabilirmisiniz bu konuyla ilgili. Ekli dosyalar Ekran görüntüsü 2023-10-29 220410.png 1.2 MB · Görüntüleme: 36
Burada bu etriyeyi neden atmış. Perde üstüne kiriş attı desek alt donatı yok etriye aralıkları çok fazla. Yorum yapabilirmisiniz bu konuyla ilgili.
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 29 Eki 2023 #2 yasintan54' Alıntı: Burada bu etriyeyi neden atmış. Perde üstüne kiriş attı desek alt donatı yok etriye aralıkları çok fazla. Yorum yapabilirmisiniz bu konuyla ilgili. Genişletmek için tıkla ... projesini gördünüz mü?
yasintan54' Alıntı: Burada bu etriyeyi neden atmış. Perde üstüne kiriş attı desek alt donatı yok etriye aralıkları çok fazla. Yorum yapabilirmisiniz bu konuyla ilgili. Genişletmek için tıkla ... projesini gördünüz mü?
Y yasintan54 Etkin Üye 29 Eki 2023 #3 Hayır hocam projesini görmedim bugün bir şantiyeye uğradım gözüme çarptı ve kafamı çok kurcaladı buraya atmak istedim
Hayır hocam projesini görmedim bugün bir şantiyeye uğradım gözüme çarptı ve kafamı çok kurcaladı buraya atmak istedim