M Mbaki Yeni Üye 30 Eyl 2020 #1 merhaba PERDE grubu kapasite oranı aşıyor hatasını tüm denemelere rağmen çözemedim nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
merhaba PERDE grubu kapasite oranı aşıyor hatasını tüm denemelere rağmen çözemedim nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
E Emrah YILDIZ Tanınmış Üye 30 Eyl 2020 #2 Re: PERDE GRUBU KAPASİTE ORANI AŞIYOR Merhaba, Kapasite oranı aşılan perde gruplarının çözümüne yönelik bilgi bankasında yer alan bilgileri inceleyebilirsiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. İyi çalışmalar.
Re: PERDE GRUBU KAPASİTE ORANI AŞIYOR Merhaba, Kapasite oranı aşılan perde gruplarının çözümüne yönelik bilgi bankasında yer alan bilgileri inceleyebilirsiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. İyi çalışmalar.
M Mbaki Yeni Üye 1 Eki 2020 #3 Re: PERDE GRUBU KAPASİTE ORANI AŞIYOR ilginiz için teşekkür ederim perde kalınlığını 25cm den 30 cm yaptım perde başlıklarında donatı arttırdım hala hata alıyorum yardımcı olabilir misiniz
Re: PERDE GRUBU KAPASİTE ORANI AŞIYOR ilginiz için teşekkür ederim perde kalınlığını 25cm den 30 cm yaptım perde başlıklarında donatı arttırdım hala hata alıyorum yardımcı olabilir misiniz