K kaanul Yeni Üye 6 Ağu 2022 #1 Zemin kat perde grubunda kapasite oranı aşılıyor. Donatıları düzenlememe rağmen bir sonuç alamadım. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Ekli dosyalar kbb.cde kbb.cde 9.2 MB · Görüntüleme: 7
Zemin kat perde grubunda kapasite oranı aşılıyor. Donatıları düzenlememe rağmen bir sonuç alamadım. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 6 Ağu 2022 #2 kaanul' Alıntı: Zemin kat perde grubunda kapasite oranı aşılıyor. Donatıları düzenlememe rağmen bir sonuç alamadım. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... zemin katta pg1 grup perdesinde, p1 perdesinin her iki başındaki donatısını 10fi14 den 10fi16 ya çıkarırsanız kapasite oranı 1.04 den 0.95 düşüyor. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
kaanul' Alıntı: Zemin kat perde grubunda kapasite oranı aşılıyor. Donatıları düzenlememe rağmen bir sonuç alamadım. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... zemin katta pg1 grup perdesinde, p1 perdesinin her iki başındaki donatısını 10fi14 den 10fi16 ya çıkarırsanız kapasite oranı 1.04 den 0.95 düşüyor. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
K kaanul Yeni Üye 6 Ağu 2022 #3 Ünver ÖZCAN' Alıntı: zemin katta pg1 grup perdesinde, p1 perdesinin her iki başındaki donatısını 10fi14 den 10fi16 ya çıkarırsanız kapasite oranı 1.04 den 0.95 düşüyor. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Yardımınız için teşekkürler.
Ünver ÖZCAN' Alıntı: zemin katta pg1 grup perdesinde, p1 perdesinin her iki başındaki donatısını 10fi14 den 10fi16 ya çıkarırsanız kapasite oranı 1.04 den 0.95 düşüyor. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Yardımınız için teşekkürler.