bodrum, zemin + 3 katta da bu sorun vardı ayarlardan başlık bölgesi donatılarını arttırın uyarısını dikkate alarak 2 katta bu sorun gitti ancak 3 katta bu sorun devam ediyor. Nasıl çözebilirim. rapor sorun ve yaptığım müdahale ektedir.
Merhaba;cevabınız için teşekkürler ancak dediklerinizi uygulamaya çalıştım ancak çözümleyemedim ek e dosyayı eklesem daha detaylı çözüm sunabilir misiniz teşekkürler.
V11.14 sürümünü indirip bilgisayarınıza kurarsanız açar.ilettiğiniz dosyayı Uyumsuz dosya versiyonu. Bu dosyayı açmak için güncellenmiş bir versiyon kullanın" hatası sebebiyle açamıyorum sanırım demo kullandığım için sizin eski sürümle kaydet demeniz gerekiyor. v11 demo sürümü kullanmaktayım. Bu şekilde iletirseniz sevinirim teşekkürler
Bunlar veri girişi denetle de uyarı olarak verilenler (küçük açılı obje) hata değildir, düzeltilmese de olur.projede geometri kontrolü yaptığımda uyarı olarak çıkan sorunları görmezden gelebilir miyiz örneğin 'küçük açılı obje' veya muhtemelen hatalı tipik diş sürekliliği tanımı gibi sorunlar.