V11'i Online Satın Alın

perde isimlendirmleri sorunu ve askı donatısı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ozzy17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozzy17

Üye
herkese merhaba, perdelerin üst katta isimlendirilmesi farklı oluyor. nerde hata yapıyorum bilemedim ? birde 2. bodrum katta H 2-6 AKSı arasındaki kiriş normal, diğer katlarda aynı kirişe askı donatısı atıyor sebebi nedir ?

Ekli dosyalar

herkese merhaba, perdelerin üst katta isimlendirilmesi farklı oluyor. nerde hata yapıyorum bilemedim ?
Ekran görüntüsü ekler misiniz?
birde 2. bodrum katta H 2-6 AKSı arasındaki kiriş normal, diğer katlarda aynı kirişe askı donatısı atıyor sebebi nedir ?
K65 ve K63 kirişleri P01 perdesine bağlanmıyor. Tüm katlarda kontrol ediniz. (Diğer perde kiriş bağlantılarınızı da gözden geçirmenizi öneririm. Örneğin K14- P11 ' e bağlantısında pedenin dışına doğru bir kaçıklık oluşmuş.)

1646916471169.png

-4. kat tavanında -268 kotundaki döşemelerin kotu bağlandıkları kirişlerle uyumlu değil. Döşeme tanımıyla ilgili aşağıdaki bağlantıyı inceleyebilirsiniz.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

-Güncel versiyonunun kullanılmasını öneririz.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

3d görünümde isimlendirmeyi seçip, tüm binayı seçtiğimde ise, isimlendirmeler sıralı olmuyor

Ekli dosyalar

• isimlendirme.PNG
    isimlendirme.PNG
    115.5 KB · Görüntüleme: 9
Zemin kat tavanı penceresine geçin. "Objeleri Otomatik Adlandır" komutunu çalıştırın. Açılan diyalogda "Perderi tek yönde adlandır" seçeneği işaretleyin. Perde isimleri sol üst köşeden P01 ile başlayacak. Sanırım bu şekilde isimlendirme istiyorsunuz.
1646979188520.png

1646979222267.png

1646979306090.png

Geri