Projenizi inceledim. perde başlık bölgelerinde 8 lik etriye kullanmışsınız kolonlarda ve perde başlıklarında 10 luk etriye kullanmanızı tavsiye ederim. Kiriş ve subasman perdelerinde 8 lik yeterli ama kolon ve deprem perdelerinde ben 10 luk öneriyorum. Projenizde de 10 luk olarak revize ettim perde etriyelerinizi ve sorununuz çözüldü. Bunun dışında temelde taşıma gücü hatası vardı 50 cm ampatman yaparak yeni bir temel tanımlayarak sorunu çözdüm betonarme hesap akslarını detaylı çizmedim belki onları güncellemek isteyebilirsiniz temelde, malum yamuk şeklinde bir temel. Analizinizi fiber model olarak güncelledim artık betonarme elemanların kapasite oranlarını da kontrol ediyor. birkaç elemanınızda kapasite oranı 1 den büyük çıkıyordu çünkü, onları da düzeltmiş oldum. Son olarak bodrum katta p89 perdesinin boyunu 195'ten 200'e çıkardım çünkü kb24 kirişinde kapasite ve kenetlenme boyu hatası vardı onu o şekilde çözdüm üst katlarda yine 195 olarak devam ediyor. Şuan projenizde bir problem yok kolonlardaki etriyelerinizi incelemedim ama az önce söylediğim gibi 10 luk kullanmanızı tavsiye ederim iyi çalışmalar diliyorum