V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

Perde kesme güvenliği sağlanmıyor

İlkay Topak

Yeni Üye
Merhaba, P02 perdesinin bodrum katta kesme güvenliğini ne yaptıysam sağlatamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

Ekli dosyalar

Merhaba, P02 perdesinin bodrum katta kesme güvenliğini ne yaptıysam sağlatamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Modelle önerilerim;
--radye temeli idecad önerdiği gibi düz olarak çözünüz. Kurtarıyor,
--kolondan mütemadiliği olmayan konsol çıkması yapmayınız.
--merdivenleri mesnetleyip bina ile birlikte çözünüz.
--büyük döşeme boşluklarını döşeme kenarı ile oluşturunuz,
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
1767538005271.png

teşekkür ederim.
radye temelde asansör çukurunun olduğu yere yırtık açmalı mıyım? asansör kenarındaki perdelerin kotunu asansör çukuru kotuna indirmeli miyim?

Bu zamana kadar projelerimi radye temelde yırtık açtıktan sonra asansör çukuruna ayrı radye temel tanımlayarak ve statik elemanların kotunu çukur kotuna indirerek yaptım. Asansör kenarındaki statik elemanlar uygulamada çukur kotuna kadar imalat edildiği için dediğiniz şekilde yaptığımızda yanlış modellemiş olmaz mıyız? Sonuçta kolon ya da perde boyları artmış oluyor,

Bu zamana kadar projelerimi radye temelde yırtık açtıktan sonra asansör çukuruna ayrı radye temel tanımlayarak ve statik elemanların kotunu çukur kotuna indirerek yaptım. Asansör kenarındaki statik elemanlar uygulamada çukur kotuna kadar imalat edildiği için dediğiniz şekilde yaptığımızda yanlış modellemiş olmaz mıyız? Sonuçta kolon ya da perde boyları artmış oluyor,
Modellemeyi doğru yaptıysanız sorun olmaz.

Geri