V11'i Online Satın Alın

V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

Perde kesme kuvveti

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cyln
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cyln

Üye
Merhabalar,
Çözdüğüm sistemin süneklüğini karma yaptım burdaki meslektaşlarımın bilgisi doğrultusunda bu sefer perde kesme kuvvetlerinin toplamının,toplam taban kesme kuvvetine oranı ,0.4den küçük hatası veriyor.Sebebi nedir acaba beni bilgilendirebilecek meslektaşlarımdan yardım bekliyorum.Proje ektedir.Şimdiden teşekkürler.
Kolay gelsin..

Ekli dosyalar

cyln":3a6m7ums' Alıntı:
Merhabalar,
Çözdüğüm sistemin süneklüğini karma yaptım burdaki meslektaşlarımın bilgisi doğrultusunda bu sefer perde kesme kuvvetlerinin toplamının,toplam taban kesme kuvvetine oranı ,0.4den küçük hatası veriyor.Sebebi nedir acaba beni bilgilendirebilecek meslektaşlarımdan yardım bekliyorum.Proje ektedir.Şimdiden teşekkürler.
Kolay gelsin.. [/attachment]

Merhaba,

-1. bodrum katta bodrum çevre perdeleri var. Kat Genel Ayarlarında 1. bodrum kat için Rijit-X ve Rijit-Y kutucuklarını işaretleyerek katı rijit kabul ediniz.

Not:
1.2.3.4.5. katlardaki tüm objeler silinmiş.

İyi çalışmalar

Ekli dosyalar

• rijitkat.png
    rijitkat.png
    51.8 KB · Görüntüleme: 2,108
Levent Özpak":23j79czh' Alıntı:
cyln":23j79czh' Alıntı:
Merhabalar,
Kolay gelsin.. [/attachment]

Merhaba,

-1. bodrum katta bodrum çevre perdeleri var. Kat Genel Ayarlarında 1. bodrum kat için Rijit-X ve Rijit-Y kutucuklarını işaretleyerek katı rijit kabul ediniz.

Not:
1.2.3.4.5. katlardaki tüm objeler silinmiş.

İyi çalışmalar
Teşekkür ederim levent bey dosya boyutu fazla oldugundan ben sildim önceden rijit olarak gözüküyordu gözden kaçmış çok sağolun bide öyle deneyim sorun olmaz umarım. Size de kolay gelsin.

Geri