haklısınız demo versıyonu daha yenı öğrenmeye basladım proğramı seversem almaya nıyetım var ama bazı sorunlar dolayısıyla bıraz proğram hakkında karısık dusuncelere sahıbımNYILMAZ":1j7buabl' Alıntı:Gönderdiğiniz dosya demo versiyonda kayıtlı. Demo versiyon olmadığından açılamadı...
epoxi":kgp4q0o6' Alıntı:projedekı perdelerde kesme emnıyetını bır turlu sağlayamadım. fikri olan varsa cevabını beklıyorum acılen
epoxi":45k7aeuz' Alıntı:donatıları 14 yaptım ama hala kırmızı hata veriyor ayrıca ılgılı perdelerde Vr > Ve sartı sağlanmasına rağmen neden hala kesıt hatası alıyorum anlamadım
Yönetmelikte böyle bir yaptırım yok.epoxi":3oib2b9q' Alıntı:dediğiniz gibi işlemleri uyguladım sonuc tum kesıtler sağladı fakat sunu tam anlayamadım spektrum katsayısını 1 yapınca deprem kuvvetlerını azaltmıs olmuyormuyum cunku spektrum karekterıstık peryotlarıma gore egrıde z3 sınıfı için (ta ve tb 0.15 0.6) karsılıgında S(t)=2.5 rezonans durumu olusuyor bu durumda aslında 2.5 almam gerekmıyor muydu?
tesekkurlerLevent Özpak":vx4qatr6' Alıntı:Yönetmelikte böyle bir yaptırım yok.epoxi":vx4qatr6' Alıntı:dediğiniz gibi işlemleri uyguladım sonuc tum kesıtler sağladı fakat sunu tam anlayamadım spektrum katsayısını 1 yapınca deprem kuvvetlerını azaltmıs olmuyormuyum cunku spektrum karekterıstık peryotlarıma gore egrıde z3 sınıfı için (ta ve tb 0.15 0.6) karsılıgında S(t)=2.5 rezonans durumu olusuyor bu durumda aslında 2.5 almam gerekmıyor muydu?