M mehmeta Üye 4 Haz 2023 #1 perde orta bölgesinde min donatı yönetmelikte bulamadım. idecad fi10 veriyor. Projeleriniz orta bölgede 10luk kullandınız mı? kullanabilir miyim?
perde orta bölgesinde min donatı yönetmelikte bulamadım. idecad fi10 veriyor. Projeleriniz orta bölgede 10luk kullandınız mı? kullanabilir miyim?
Rıdvan TURAN Kıdemli Üye 4 Haz 2023 #2 mehmeta' Alıntı: perde orta bölgesinde min donatı yönetmelikte bulamadım. idecad fi10 veriyor. Projeleriniz orta bölgede 10luk kullandınız mı? kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla ... isterseniz fi 8 kullanın.
mehmeta' Alıntı: perde orta bölgesinde min donatı yönetmelikte bulamadım. idecad fi10 veriyor. Projeleriniz orta bölgede 10luk kullandınız mı? kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla ... isterseniz fi 8 kullanın.
M mehmeta Üye 5 Haz 2023 #3 Rıdvan TURAN' Alıntı: isterseniz fi 8 kullanın. Genişletmek için tıkla ... Boyuna donatiyi kastetmiştim. Taşıyıcı perde orta bölgesi 8lik kullanılabilir mi?
Rıdvan TURAN' Alıntı: isterseniz fi 8 kullanın. Genişletmek için tıkla ... Boyuna donatiyi kastetmiştim. Taşıyıcı perde orta bölgesi 8lik kullanılabilir mi?
Yasin TEZEL Uzman Üye 5 Haz 2023 #4 TBDY 2018 7.6.3. maddesinde perde gövde donatıları ile ilgili sadece aralık ve pursantaj ile ilgili koşullar verilmiştir. Minimum çap koşulu yoktur.
TBDY 2018 7.6.3. maddesinde perde gövde donatıları ile ilgili sadece aralık ve pursantaj ile ilgili koşullar verilmiştir. Minimum çap koşulu yoktur.