V11'i Online Satın Alın

Perde/Panel elemanlarının Boyunu Tanımlama

Merhabalar,
Yapmakta olduğum projede bazı perdelerin uzunluğunu tanımlanan aks düğüm noktasından 10-15 cm gibi küçük miktarlarda öteye çizmek istiyorum. Bunun için yeni bir aks tanımlayarak kalabalıklaştırmak istemiyorum. Bunun yanında bu perde ucuna bağlı başka bir perde elemanı(15cm kaçıklıklı) mevcut. Perdeyi tanımladığımız iki düğüm noktasından daha uzun olarak modele işleyebilir miyiz

Teşekkürler,

Evet bu gün yaptığım bir projede aynı sıkıntıları bende yaşadım
Dar kenarda kaçıklık ve boyut değiştirmek kolay fakat uzun kenarda düğüm noktası taşıma yoluyla perde boyu uzatılabiliyor kaçıklık vermek ise bin bir uğraş

Sent from my iPhone using Tapatalk

kyuceturk":2r7wickf' Alıntı:
Merhabalar,
Yapmakta olduğum projede bazı perdelerin uzunluğunu tanımlanan aks düğüm noktasından 10-15 cm gibi küçük miktarlarda öteye çizmek istiyorum. Bunun için yeni bir aks tanımlayarak kalabalıklaştırmak istemiyorum. Bunun yanında bu perde ucuna bağlı başka bir perde elemanı(15cm kaçıklıklı) mevcut. Perdeyi tanımladığımız iki düğüm noktasından daha uzun olarak modele işleyebilir miyiz

Teşekkürler,
Merhaba,

Panel objesi, koordinat kutusundaki L satırı kullanılarak veya Dinamik veri girişi satırından istenilen boyda çizilebilir.

Çizilmiş olan bir panel de daha sonra seçilip, düğüm noktası istenilen bir uzunlukta taşınabilir.

İyi çalışmalar

Ekli dosyalar

• L_1.png
    L_1.png
    11.2 KB · Görüntüleme: 1,724
  • L2.PNG
    L2.PNG
    18.6 KB · Görüntüleme: 1,724
Geri