V11.13 kullanıma sunulmuştur.

Perde uzunluğu girdiğim değerden farklı oluşuyor

akaevren1990

Yeni Üye
Herkese iyi günler. 150/25 perde çiziyorum, ancak perde 154 olarak görünüyor. Uzaklık sekmesinden ölçüyorum 150 cm görünüyor. Ama hep paftada hem de hesap raporunda 154 görünüyor. Ekran görüntüsünü ekliyorum. Bunun gibi 2 perde daha var onlar da 153 ve 151 olarak görünüyor. Bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?
1673966246407.png

P05 bodrum perdesi ile açılı olarak kesişmesinden dolayı perde boyu uzamaktadır. Diğer kenardan ölçü alırarak kontrol edebilirsiniz.
Bodrum perdelerinin kesişiminden dolayı boyunun değişmesi ile ilgili durum notlarımız arasındadır.
Bu durum analiz sonuçlarını değiştirmez eğer planlarda 150cm olarak görmek istiyorsanız 2B çizim araçları ile düzenleyebilirsiniz.

P05 bodrum perdesi ile açılı olarak kesişmesinden dolayı perde boyu uzamaktadır. Diğer kenardan ölçü alırarak kontrol edebilirsiniz.
Bodrum perdelerinin kesişiminden dolayı boyunun değişmesi ile ilgili durum notlarımız arasındadır.
Bu durum analiz sonuçlarını değiştirmez eğer planlarda 150cm olarak görmek istiyorsanız 2B çizim araçları ile düzenleyebilirsiniz.
Sorunu anladım ve çözdüm. Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. :)

Geri