V11'i Online Satın Alın

Perdede kesme güvenliği hatasını bir türlü gideremedim..

iyi günler, boyutundan dolayı üzülerek 5 part halinde attığım projede 2 perdedeki kesme güvenliği hatalarını bir türlü gideremedim, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..

Ekli dosyalar

Merhaba,

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
vb. dosya yükleme sitelerinden birine projenizi tek parça olarak yükleyip, linkini verebilirsiniz.

Ayrıca proje demoda yapılmış, bilginiz dahilinde midir? Daha sonra çıktı almak için projeyi normal versiyonda açamazsınız.

aynen demoda çizdim şuan halen çalışma aşamasındayım, verdiğiniz site için teşekkürler..

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

bir de, radyede zemin emniyet gerilmesin kurtarmadığı durumda toprak birim hacim ağırlığının zemin gerilmesini kurtarma durumu var mı? sürekli temellerde böyle bi durum var sanırım..

söz ola kese savaşı,
söz ola kestire başı,
söz ola ağulu aşı,
yağ ile bal eder bir söz....

(bilgisi olan çok da, bu tür bir soru biçimine cevap vermek isteyen yok)

guraykose":15z4w8nn' Alıntı:
söz ola kese savaşı,
söz ola kestire başı,
söz ola ağulu aşı,
yağ ile bal eder bir söz....

(bilgisi olan çok da, bu tür bir soru biçimine cevap vermek isteyen yok)
Niye nasıl soracakmis
gayet düzgün bir dille yardım istiyor.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence arkadaşımız yönetmenlikte bu sorundan kaynaklanan formülden bahsetmek yerine belki program kullanicilarinin bu sorundan kurtulma yöntemlerini soruyor

Merhaba
Önerilerim:
--düğüm noktası sabitlemelerin hepsini kaldırın,
--projeyi yarı rijit diyafram olarak çözün

Ünver ÖZCAN

Teşekkürler Ünver Özcan, yarı rijit diyafram olarak çözünce perde hataları düzeliyor, fakat bu defa radye donatı yetersiz diyo, düğüm noktalarını nasıl sabitliyoruz onu anlamadım..Ayrıca forum yetkilileri de guraykose gibi düşünüyorsa belirtebilirler, bundan sonra proje atarak yorum yazmam..Kurallar böyle ise uyarız..Teşekkürler..

Atin siz, bilgimiz dahilinde ise cevaplariz. Forum olmazsa ozelden atin

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Perdelerle ilgili nasıl bir düzenleme yapılabilir acaba, boyutlarını değiştirmeden kesme güvenliği hatalarını gidermek mümkün değilmi? bağlandığı kirişlerin boyutlarıyla oynamanın bir katkısı olabilir mi? yada tümden o bölgede kirişlerin bağlanma şeklini yani geometrisini mi değiştirmek gerekiyor? donatı düzenlemesi hiçbir şekilde hataları düzeltmiyor..yardım edebilecek bir arkadaş var mı?

Geri