E enskskn Üye 10 Mar 2023 #1 Ekteki betonarme projemde U grup perdelerinde perdeden döşemeye yük transferi hatası alıyorum (TBDY 2018 7.11.5). Bu hatanın çözümü nedir? Ekli dosyalar perde yük tranferi.cde perde yük tranferi.cde 4.5 MB · Görüntüleme: 4 Son düzenleme: 11 Mar 2023
Ekteki betonarme projemde U grup perdelerinde perdeden döşemeye yük transferi hatası alıyorum (TBDY 2018 7.11.5). Bu hatanın çözümü nedir?
Yasin TEZEL Uzman Üye 10 Mar 2023 #3 Yardım dokümanlarını inceleyin Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Yardım dokümanlarını inceleyin Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 10 Mar 2023 #4 enskskn' Alıntı: Ekteki betonarme projemde U grup perdelerinde perdeden döşemeye yük transferi hatası alıyorum (TBDY 2015 7.11.5). Bu hatanın çözümü nedir? Genişletmek için tıkla ... öneri proje ekte. Ekli dosyalar UNVER perde yük tranferi.cde UNVER perde yük tranferi.cde 1.3 MB · Görüntüleme: 2
enskskn' Alıntı: Ekteki betonarme projemde U grup perdelerinde perdeden döşemeye yük transferi hatası alıyorum (TBDY 2015 7.11.5). Bu hatanın çözümü nedir? Genişletmek için tıkla ... öneri proje ekte.
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 11 Mar 2023 #6 enskskn' Alıntı: ünver bey ne gibi değişiklik yaptınız projede? Genişletmek için tıkla ... kirişlerde fiber model işaretlendi, işaretlediğim kolon ebatları büyütüldü, sihirbazdan giderek seçim yapıldı.
enskskn' Alıntı: ünver bey ne gibi değişiklik yaptınız projede? Genişletmek için tıkla ... kirişlerde fiber model işaretlendi, işaretlediğim kolon ebatları büyütüldü, sihirbazdan giderek seçim yapıldı.
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 11 Mar 2023 #8 enskskn' Alıntı: Sınırlı sünek çözemez miyiz? Genişletmek için tıkla ... çözersiniz ama kurtarmıyor. ilaveler yapmalısınız. ne gerek var kurtarırken?
enskskn' Alıntı: Sınırlı sünek çözemez miyiz? Genişletmek için tıkla ... çözersiniz ama kurtarmıyor. ilaveler yapmalısınız. ne gerek var kurtarırken?