V11'i Online Satın Alın

Perdelerde düşey yük tanımlama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 201968
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

201968

Etkin Üye
Fotoğraftaki gibi perdelere düşey yük tanımlıyorum fakat yükleme penceresinde bu yükü görüntüleyemiyorum

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    17.5 KB · Görüntüleme: 547
Re: PERDELERE DÜŞEY YÜK TANIMLMA

201968":3n1jukb2' Alıntı:
Fotoğraftaki gibi perdelere düşey yük tanımlıyorum fakat yükleme penceresinde bu yükü görüntüleyemiyorum
Sol ve sağ uzaklık değerleri sebebiyle yükün perde üzerinde oluşup oluşmadığını kontrol ediniz. Ayrıca Yük değerini pozitif veriniz.
İyi çalışmalar

Ekli dosyalar

• p_d_y.png
    p_d_y.png
    100.2 KB · Görüntüleme: 538
Levent Bey yük oluşmuyor görüntüleme penceresinde kullanıcı tanımlı yük dediğim zaman kiriş üzerine tanımladığım yükleri görebiliyorum perde üzerine tanımladığım yükleri göremiyorum yardımcı olursanız sevinirim

201968":114mg9vj' Alıntı:
Raporlar kısmında da yük görülmüyor
Perdeye tanımlanan düşey yükler raporlarda basılmamaktadır. Ancak3b analiz modelinde görünür. Perdeye düşey yük tanımlayıp, 3b analiz modelinde göremediğiniz İdeCAD proje dosyasını eklerseniz inceleriz.
İyi çalışmalar

Levent Bey proje ekte ve ekteki fotoğrafta p02 ve p04 perdelerine yükü etki ettirmek istediğim ölçüler görülmekte perdeye noktasal düşey yük tanımlayamıyor muyum?

Ekli dosyalar

201968":eqg8xz22' Alıntı:
Levent Bey proje ekte ve ekteki fotoğrafta p02 ve p04 perdelerine yükü etki ettirmek istediğim ölçüler görülmekte perdeye noktasal düşey yük tanımlayamıyor muyum?
Merhaba,
Perdelere kabuk olarak modellendiği için noktasal düşey yük tanımlanamaz. Yayılı yük tanımlanabilir. Tanımlanan yükler 3B analiz modelinde görüntülenir.
İyi çalışmalar

Ekli dosyalar

• p_y-1.png
    p_y-1.png
    119.4 KB · Görüntüleme: 419
Geri