V11'i Online Satın Alın

Perdelerde (KAS) sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sevinca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sevinca

Yeni Üye
MERHABA HERKESE İYİ BAYRAMLAR.
EKTEKİ PROJEMDE BODRUM KATTA P01-P02-P04 PERDELERİNDE KESME GÜVELİĞİ VE DONATI YETERİSZ UYARISI VERİYOR. İLGİLİ PERDELERDE ENİNE DONATI ARALIĞINI AZALTTIM DONATI ÇATIPI ARTIRDIM. BOYUNA DONATI ÇAPLARINI ARTIRDIM,BAŞLIK BÖLGLERİNDEKİ DONATI SAYISINI ARTIRDIM,ORTA BÖLGE DONATI ARALIĞINI AZALTIM PERDE GENİŞLİĞİNİ 35 CMYE KADAR ARTIRDIM, İLGİLİ PERDELERİ KOLON İKONU İLE TANIMLADIM,DÖŞEMERLDEKİ HAREKETLİ YÜKÜ AZALTIM, KAT YÜKSEKLİĞİNİ BİLE DEĞİŞTİRDİM FAKAT OLUMLU SONUÇ ALAMADIM. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİM...

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

SAYIN YÖNETİCİLER HER ZAMANKİ GİBİ YARDIMCI OLDUNUZ. BAHS ETTİĞİM SIKINTIYI GİDERMEYE YARDIMCI OLDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. SİZLERİ TEBRİK EDERİM. AYRICA İDECAD 7 DE ÇÖZDÜĞÜM BİR PROJEDE ZEMİN-1 VE 2.KATLARDA YAKLAŞIK 30 KİRİŞTE MAX.PURSANTAJ SIKINTISI YAŞADIM AYNI PROJE AYNI SİSTEM AYNI KESİTLERİ İDECAD 8 DE ÇÖZDÜM HİÇBİR SIKINTI ÇIKMADI BARİ BUNA BİR CEVAP ALABİLELİM. HERŞEYE RAĞMEN İYİ ÇALIŞMALAR

Merhaba,

Sorunuz bayram tatiline denk geldiği için yanıt hemen mümkün olmamıştır. Projeniz incelendiğinde yanıt verilecektir.

İyi bayramlar.

Merhaba

Düzeltilmiş proje ekte
Ayrıca
--duvar yüklerini kontrol edin
--Merdiven yüklerini ilave edin
--kolon (B) hatalarını düzeltmedim kolonları ortalayarak düzeltin

Kolay gelsin
Ünver ÖZCAN

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

sevinca":13ui8var' Alıntı:
İDECAD 7 DE ÇÖZDÜĞÜM BİR PROJEDE ZEMİN-1 VE 2.KATLARDA YAKLAŞIK 30 KİRİŞTE MAX.PURSANTAJ SIKINTISI YAŞADIM AYNI PROJE AYNI SİSTEM AYNI KESİTLERİ İDECAD 8 DE ÇÖZDÜM HİÇBİR SIKINTI ÇIKMADI BARİ BUNA BİR CEVAP ALABİLELİM. HERŞEYE RAĞMEN İYİ ÇALIŞMALAR

Merhaba,

Böyle bir durum bilmiyoruz. Eklediğiniz projeyi 7 versiyonunda çözdüm. Toplam 43 hata gözükmekte. Aynı projeyi 8 versiyonunda açıp çözdüm, toplam 44 hata gözükmekte.

Geri