B Berkay ÖZKAYA Üye 24 May 2023 #1 arkadaşlar ekteki projede perdelerdeki hataları ne yaparsam yapayım gideremiyorum yardımcı olur musunuz? Ekli dosyalar SÜLEYMAN SAYMAN 24.05.2023.cde SÜLEYMAN SAYMAN 24.05.2023.cde 23.3 MB · Görüntüleme: 6
arkadaşlar ekteki projede perdelerdeki hataları ne yaparsam yapayım gideremiyorum yardımcı olur musunuz?
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 24 May 2023 #2 Berkay ÖZKAYA' Alıntı: arkadaşlar ekteki projede perdelerdeki hataları ne yaparsam yapayım gideremiyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla ... önerilerim; --merdiven mesnetlenmesi yapılmamış, --k88 kirişini konsol hizasından bölünüz, --bodrum su basman perdesi üzerindeki kirişi kaldırınız, (k70) --geometri hatalarını düzeltiniz, (üst üste girilmiş her katta kiriş ve perdeler var)
Berkay ÖZKAYA' Alıntı: arkadaşlar ekteki projede perdelerdeki hataları ne yaparsam yapayım gideremiyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla ... önerilerim; --merdiven mesnetlenmesi yapılmamış, --k88 kirişini konsol hizasından bölünüz, --bodrum su basman perdesi üzerindeki kirişi kaldırınız, (k70) --geometri hatalarını düzeltiniz, (üst üste girilmiş her katta kiriş ve perdeler var)