V11'i Online Satın Alın

V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

perdeyi gruplandırınca hata oluyor

srt mühendislik

Tanınmış Üye
Plak 2. cizişim max bu kadar düzenleyebildim donatıları daha düzenlemedim sadece perdeyi gruplandırmak istedigimde garip bi hata oluyor ona bakma şansınız var mı

Ekli dosyalar

• perde donatısı.cde
    perde donatısı.cde
    18.2 MB · Görüntüleme: 5
  • Ekran görüntüsü 2025-02-25 190859.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-25 190859.png
    18.7 KB · Görüntüleme: 23
Hocam perdeyi h gruplandırmaya calışıyorum ama olmuyor. Birde kolon kiriş birleşim gitsin diye 30/90 dan 30/60 cevirdim kolonu yinede düzelmedi. Normalde kaset döşeme yaapıyordum. döşemelerde donatı eksikliği hatası olmuyordu otomatik yapıyordu ama bu projemde cok fazla oldu ayarlarda mı bi hata yaptım acaba

Ekli dosyalar

Hocam perdeyi h gruplandırmaya calışıyorum ama olmuyor. Birde kolon kiriş birleşim gitsin diye 30/90 dan 30/60 cevirdim kolonu yinede düzelmedi. Normalde kaset döşeme yaapıyordum. döşemelerde donatı eksikliği hatası olmuyordu otomatik yapıyordu ama bu projemde cok fazla oldu ayarlarda mı bi hata yaptım acaba
Modelle önerilerim;
--7. katta perdeleri tek grup yapmışsınız, alt katlardaki gibi ayrı ayrı grup ismi veriniz,
--kırmızı ile işaretlediğim p4 perdesi ile p6 perdesini alt katlarda birleştirerek tek perde olarak giriniz,
grup perdeleri aşagıdan yukarı isimleri aynı olacak şekilde iki ayrı grup yapınız,
1740772694659.png

Hocam teşekkür ederim perde sıkıntım geçti. Kolon kiriş birleşim hatası 7. kattaki kolonda olmayıp alt kattakilerde olma sebebi nedir ölcüler her katta aynı bu kolonları yatay yapma şansımda yok mimariden ötürü son çare perde mi yapmam gerekir.

Ekli dosyalar

• Kiriş kesme güvenliği.cde
    Kiriş kesme güvenliği.cde
    41.2 MB · Görüntüleme: 2
  • Ekran görüntüsü 2025-02-28 232055.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-28 232055.png
    141.6 KB · Görüntüleme: 4
Geri