V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

PERFORMANS ANALİZİ VS YENİ HESAP YAPILMIŞ PROJE

ANALİZİNİ YENİ YAPTIĞIM PROJE NEDEN PERFORMANS ANALİZİ YAPTIĞIMDA HATA VERİYOR PERFORMANS ANALİZİ AYARLARINI YANLIŞ MI YAPIYORUM

ANALİZİNİ YENİ YAPTIĞIM PROJE NEDEN PERFORMANS ANALİZİ YAPTIĞIMDA HATA VERİYOR PERFORMANS ANALİZİ AYARLARINI YANLIŞ MI YAPIYORUM

Gönderdiğiniz projede DGT yaklaşımı yani normal analiz için yetersizlikler bulunuyor. Donatı eksikleri ve bazı perdelerde kesme güvenliği sağlanmamaktadır. Ayrıca bazı perdelerde kapasite oranı da 1 'in üzerine çıkmaktadır.

Doğrusal performans analizi için de bu söz konusu perde için hata veriyor. Bu durumda perde başlık bölgelerini ve donatı miktarını artırabilirsiniz. Ayrıca taşıyıcı sistem düzenlemesi yapmak da mümkündür. Çekirdek U perdelerde perde kollarının kuvvetli eksenlerinden kirişlerle çerçeve sisteme bağlamak perdeler için daha iyi bir taşıyıcı sistem oluşturacaktır.

1765988324868.png

PErformans analizi için projedeki donatılar ve yerleşim belirli ise kapsamlı bilgi düzeyi seçebilirsiniz.

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Saygılarımla...

heralde eski halini göndermişim bu proje yapı denetim onayladı raporda hatalar yok son 3.kat beton 23 geldi 4. kata devam ettirmelimiyim ettirmemelimiyim

Ekli dosyalar

• rb1.cde
    rb1.cde
    5.1 MB · Görüntüleme: 1
Geri